Healingen

readingen 1 web

Wat zijn healingen?

Healingen zijn behandelingen die plaatsvinden via overdracht van energie en vinden zoveel mogelijk plaats in stilte. Soms kan men door omstandigheden lichamelijk, emotioneel of geestelijk uit balans zijn. Dit zijn vaak blokkades in de energiebanen die in het lichaam aanwezig zijn en deze worden tijdens de healing op afstand aangeraakt door energie trillingen. Hierdoor kan de geblokkeerde energie daar waar nodig is weer gaan stromen. Het is helend voor lichaam, geest en ziel.

Werkwijze healing

Cocky van Dam stemt zich af op de ziel van haar cliënt en maakt hiermee contact. Door zich met haar cliënt te verbinden kan zij zijn/haar informatie en energieveld "lezen" en kan zij dit door af te stemmen op hogere energie trillingen bijstellen. Dit bijstellen vindt plaats doordat er extra energie door het lichaam van de cliënt gaat stromen. Een healing kan plaatsvinden doordat Cocky van Dam zich open stelt voor het universum. Zij is een schakel tussen het Grote Universum en haar cliënt. Eventueel kan zij dit ondersteunen door kort contact te maken met uw fysieke lichaam, maar dit is niet noodzakelijk. De healing kan een effect hebben op uw fysieke lichaam. Dit kan gevoeld worden door een diepe innerlijke rust of kou dat uit de onderbenen stroomt, gapen, vermoeidheid of huilen. Ieder zal daar anders op reageren, maar het is ook mogelijk dat u niet direct iets fysiek waarneemt. Dit kan dan enkele dagen later nog plaatsvinden.

Het effect

 • U kunt zich rustiger gaan voelen.
 • Meer uit het hoofd en in contact met uw hart.
 • Beter in contact zijn met uw gevoel.
 • Hartsenergie gaat meer stromen.
 • Oude pijnen kunnen worden losgelaten.
 • Soms voelt u pas na enkele dagen verandering.

Een healing kan dus zorgen voor balans in uzelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Een mens is namelijk een multi-dimensionaal wezen en Cocky van Dam handelt ook naar dit principe. Het fysieke lichaam van de mens wordt namelijk gedragen door een energieveld. Dit energieveld heeft verschillende dimensies en energie frequenties met allerlei informatie over het menselink lichaam, de geest en de ziel. Iedereen kan healingen ontvangen, mits men voor deze vorm open staat.

Healing op afstand

U hoeft niet specifiek fysiek aanwezig te zijn, u kunt ook op afstand behandeld worden. Energie is een beweging; een beweging bestaat uit trillingen en deze trillingen kennen geen grenzen en geen beperkingen. Energie stroomt door tijd en ruimte heen.

Op het moment dat u een afspraak heeft gemaakt op het tijdstip dat u behandeld gaat worden is het aan te raden, dat u op het moment dat de healing plaats vindt op een rustige plek aanwezig bent. Eventueel dat u op die plek rustig kunt zitten of liggen, zodat u optimaal klaar bent om de energie te ontvangen. Cocky van Dam stemt zich op u en uw energiesysteem af. Na de healing is er dan telefonisch of via mail contact om uit te wisselen wat er is ervaren.

Prijzen

Voor meer informatie wat een healing sessie kost, klik hier.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die u in uw leven maakt, ligt bij uzelf. Hier is Cocky van Dam niet verantwoordelijk voor.

Klik hier om contact op te nemen.

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up