NIEUW Lichtbundel activatie

readingen 1 web

Wat is een lichtbundel activatie?

Tijdens deze activatie kanaliseert Cocky van Dam kosmische energieën samen met klanken van de Hathor's die persoonlijk voor u bedoeld zijn en die uw lichttrillingen verhogen.

Hathor afbeelding kleinere versie

Werkwijze activatie

De activatie kan zowel op afstand als in de praktijkruimte, waar ook alle kristallen staan opgesteld, plaatsvinden. Tijdens deze behandeling wordt uw energetische Licht-lichaam verder geopend. Hierdoor verhoogt uw lichttrilling. U en Cocky van Dam zitten beide in een eigen stoel, met voldoende afstand, tegenover elkaar. Tussen u en Cocky van Dam is op de grond een grote kristallen klankschaal geplaatst. Voordat de activatie plaatsvindt wordt de kristallen klankschaal geactiveerd. Deze klankschaal opent het veld nog intenser waardoor de kosmische energieën makkelijker gaan stromen. Tijdens de afstemming zal Cocky van Dam als kanaal dienen om de kosmische energieën door te geven. Deze energieën worden ondersteunt via de heilige klanken van de Hathor's. Hierdoor kunnen oude zielenpijnen helen. In het klanken van de Hathor-klanken worden de lichtcodes van uw Licht-lichaam (of ook wel KA-lichaam) versterkt. Het effect wat de klanken o.a. hebben op het energetische - en fysieke lichaam is dat lage trillingen (blokkades) worden losgetrild. Dit is werkelijk heel krachtig.
De lichtbundel activatie kan ook op afstand plaatsvinden. Deze wordt dan opgenomen en nagezonden via we-transfer.

Voordelen van het verhogen van uw lichttrilling

Hoe meer uw lichttrilling wordt verhoogd hoe meer moeder Aarde hersteld en het leven binnen haar systeem op grote schaal verder kan groeien en ontwikkelen. De tijd waarin wij nu als mensen zitten is een cruciale tijd voor de mensheid. Willen we als mens deel blijven uitmaken van haar systeem dan moeten we echt onze vibratie verhogen. Zie uzelf weer als een geïntegreerd deel van haar. Door uw lichttrilling te verhogen helpt u automatisch mee aan het herstellen van Moeder Aarde.

Prijzen

Voor meer informatie wat een lichtbundel activatie kost, klik hier.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die u in uw leven maakt, ligt bij uzelf. Hier is Cocky van Dam niet verantwoordelijk voor.

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up