Readingen

readingen 1 web

Wat zijn readingen?

Readingen zijn sessies waarin u vragen kunt stellen over bijvoorbeeld; levensthema's, angsten, verlangens, familie gebeuren of werk. Deze sessies kunnen u meer inzicht en helderheid verschaffen waarom dit of dat in uw leven plaats vindt of heeft plaats gevonden.

Werkwijze reading

De readingen vinden plaats in de praktijkruimte waar ook alle kristallen staan opgesteld. U en Cocky van Dam zitten beide in een eigen stoel, met voldoende afstand (1,5m ivm Corona), tegenover elkaar. Tussen u en haar staat op de grond een grote kristallen schaal. U stelt uw vragen en Cocky van Dam stemt zich op uw energie trilling, uw ziel, de energie van uw aura en chakra's af. Zij vertaalt uw opgeslagen en innerlijke informatie in woorden. Soms ziet zij hierbij beelden of krijgt zij informatie door via haar gidsen. Voordat de sessie begint wordt de sessie meestal geactiveerd door de kristallen schaal die tussen u beide instaat. Deze kristallen schaal opent het veld nog intenser waardoor de energie makkelijker gaat stromen.

Tijdens het lezen van uw energie gaat Cocky van Dam op zoek naar de oorzaken van de problemen en de energie blokkades. Het is wel afhankelijk van hoever uw systeem het toelaat om uw energie te laten lezen. Iedereen heeft een bescherming om zich heen. Bij de één is het makkelijker om de energie te lezen als bij de ander. Dat kan door oorzaak en gevolg verschillen.

Door uw energie te lezen is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen over de vragen die u stelt en de diepere oorzaak van de eventuele problemen. Deze manier van readingen doorgeven kan helpen bepaalde oorzaken, van de problemen, boven tafel te krijgen. Een reading wordt eigenlijk altijd gelijktijdig met een healing ondersteunt dit optimaliseert het proces. De readingen zijn readingen die de bewustzijnsgroei, zelfheling en het hervinden van contact met uw innerlijk weten versterken. De readingen kunnen extra ondersteund worden met een spirituele coachingstraject.

Opnemen van de reading

Wij adviseren u een opname apparaat, tijdens de sessie, mee te nemen zodat u niet alles hoeft te onthouden of op te schrijven. Hoe minder u met uw hoofd de reading volgt des te intenser zal de reading effect hebben. U kunt de reading opnemen via een smart Phone, dictafoon, of andere opnameapparatuur zodat als u thuis bent u nogmaals terug kunt luisteren naar de reading.

De Reading sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden dit kan telefonisch of via Skype. Via Skype is het mogelijk de sessie op te nemen. Deze wordt u dan nagezonden via we-transfer. Ook is het mogelijk uw vragen door te mailen dan krijgt u de channeling/reading op band via we-transfer toegestuurd. Vraag hier gerust meer informatie over hoe dit af te spreken.

Prijzen

Voor meer informatie wat een reading sessie kost, klik hier.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die u in uw leven maakt, ligt bij uzelf. Hier is Cocky van Dam niet verantwoordelijk voor.

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up