Klankschalen avonden


meditatie avond 72
Vanaf September start op woensdagavond éénmaal per maand een Klankschalen avond. Deze avonden zijn heerlijk ontspannend en laden u weer op. Het opschonen van zware energieën, het ontspannen van lichaam en geest zijn belangrijke onderdelen op deze klankschalen-avonden.

Vanuit haar hart creëert Cocky van Dam klanken en muziek voor u, om u te helpen helen en ontspannen én om van te genieten. Met Tibetaanse - en kristallen klankschalen, drum en Cocky haar stem wordt u uitgenodigd om op een innerlijke reis te gaan. Laat de helende klanken door u heen stromen. Liggend, met uw ogen gesloten en een deken over u heen. Laat alles even zijn zoals het is – gevoelens, sensaties, gedachten – en voel hoe de klanken u dragen en u aanraken in uw hart.

Al duizenden jaren, over de gehele wereld, gebruikt men Sound Healing om mensen (en dieren) te helpen terugkeren naar onze natuurlijk staat van zijn: innerlijke vrede & harmonie. Een Sound Healing kan u helpen om een fysieke, emotionele en mentale disbalans te helen. De klanken van de instrumenten en de stem van Cocky van Dam hebben een revitaliserend effect op lichaam en geest.

Op deze avonden zijn er alleen ligplekken beschikbaar.
De data van deze klankschalen avonden vinden éénmaal per maand plaats op de Woensdagavond.
Data: 21 september, 12 oktober, 9 november en 14 december 2022.
De avonden gaan door bij minimaal 4 geïnteresseerden.
Maximaal aantal deelnemers: 8

Start: 19.30 –  21.00 uur. Vanaf 19.15 uur is de zaal open. Het is mogelijk om iedere keer te komen, maar dat is niet verplicht. Er is instroom mogelijk van nieuwe mensen en ook voor mensen die eenmalig meedoen.
Kosten: € 17,= per keer (1x per maand) liefst gepast en contant betalen.

De deelname is pas definitief na reservering. Klik hier voor inschrijving/reservering.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up