Ontmoeting in Verbondenheid

"Ontmoeting in Verbondenheid" vindt 1x per maand, op de zaterdag van 10.00 u. tot 14.00 uur, plaats bij Centrum-Nautilus en wordt begeleid door Cocky van Dam.

Maandelijkse verdiepings- en ontmoetingsmomenten

Één keer per maand komen we samen in ontmoeting waar inspirerende thema’s gedeeld worden. We luisteren, delen en verenigen kennis en inzichten. Er is een korte meditatie. Verder kan u uw ervaringen, gedachten en verlangens delen. Soms is er een muzikant of zijn er gastsprekers/sters die de ontmoetingsdag aanvullen.

EEN UNIVERSELE SPIRITUALITEIT

Verschillende spirituele tradities kunnen een bron van inspiratie zijn. Wie zoekend en met een open geest op weg gaat, kan ervaren wat alle religies en levensbeschouwingen verenigt.

HET EIGEN LEVEN

Juist dat wat u in het eigen leven en vooral hoe u ernaar kijkt en ermee omgaat, kan een inspiratie en een krachtige bron zijn voor andere.

INSPIRERENDE ONTMOETINGEN EN FIGUREN

Een ontmoeting kan het verschil maken op onze levensweg. Het kan gaan om ontmoetingen in uw leven of om inspirerende figuren of thema’s die u bijvoorbeeld via boeken of via de media ontmoet. De mensen die een getuigenis brengen doen dit vaak vanuit die verschillende invalshoeken. We staan open voor alles wat een mens innerlijk kan voeden. Eén keer per maand, op de zaterdag, van 10.00 u. tot 14.00 uur bij Spiritueel Centrum-Nautilus. De maaltijd tijdens lunch is soep en brood, maar afhankelijk van de gastspreker/ster kan het zijn dat ook voeding het onderwerp is van deze verbindingsdag. Dan is de lunch anders ingevuld. 

Bijdrage: een eigen vrije bijdrage naar eigen inzicht en draagkracht
Wanneer: elke zaterdag van de maand:
24 september 2022
22 oktober 2022
26 november 2022
17 december 2022
Hoe laat: om 10.00 uur t/m 14.00 uur, incl. lunch
Waar: Centrum-Nautilus te Hoeven

Voor reserveren klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. De deelname is pas definitief na reservering.
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 10
 

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up