Venus Workshop

Datum: Zondag 3 Juli 2022

Venus Workshop: Het ontwaken van de Liefdes Godin in Uzelf

Venus de liefdes godin.
Candaluna deelde, Cocky van Dam, laatst mede dat het tijd is om aandacht te geven aan de Sleeping Lady, het is tijd om de Slapende Dame in ons zelf te ontwaken. De Venus-energie is een prachtige Liefdes energie, maar is door omstandigheden onderbelicht geweest. Zoals we reeds ervaren is het ‘macht der liefde’ in plaats van 'onvoorwaardelijke liefde'. We hebben eind 2012 een omkering gemaakt van God naar Godinnen energie en 2020 waar Energie en Materie elkaar ontmoeten. Door deze omkeringen is het nu mogelijk om dit samen te laten komen en uit te diepen. Wat weer ten goede komt in relatie tot je partner, familie, vrienden, enz.

De afgelopen jaren heeft Cocky van Dam vele landen bezocht. De reizen stonden o.a. in het thema van de Godinnen-energie. Zoals de reis naar Jericho van de Venus Transit op 6 juni 2012. In Griekenland o.a. de tempel van Aphrodite (een godin van zeer grote betekenis in de Griekse mythologie). Ze is de godin van de liefde, de schoonheid, de seksualiteit en de vruchtbaarheid. Sommigen beschouwen haar ook als de godin van het evenwicht. Diverse reizen naar Sardinië waar Cocky van Dam o.a. een bezoek bracht aan de maantempel “Santa Cristina” en de prachtige beelden van Tamuli Bethyli in Macomer. Diverse keren is zij afgereisd naar Avebury en Glastonbury, Frankrijk en Schotland. In Malta bezocht zij ook de prachtige tempels én het Hypogeum. In het Hypogeum staat een replica van de Slapende Dame (zie foto de 5000 jaar oude "Slapende Dame" van Hal Saflieni).

De Sleeping Lady of Slapende Dame van Malta is een beeldje van 12,5 cm dat een vrouw in slaaphouding, liggend op een rustbed, voorstelt, maar slaapt zij werkelijk.... of drukt zij nog iets geheel anders uit? Op deze dag gaan we ook de mystieke kant van deze Sleeping Lady ontmoeten.

Alle reizen hebben Cocky van Dam diep aangeraakt en inzichten gegeven op deze oh zo mooi Godinnen-energie. Nu na enkele jaren vallen diverse puzzelstukjes op zijn plek waarom al die reizen plaatsvonden. Een van deze puzzel stukjes is de Venus-energie initiëren/versterken in ons zelf.

Deze Venus workshop, die gegeven wordt door Cocky van Dam, zal een krachtige en openbarende dag worden. Laat u verassen en aanraken door deze prachtige energie.

Deze Venus-dag is een schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.

Datum: Zondag 3 Juli 2022
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

De deelname is pas definitief na aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.
Voor vragen klik hier.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up