Pachamama

 

 
Eind 2015 was ik in Peru en op deze reis diverse mooie ervaringen beleefd met Pachamama. Graag deel ik wat Pachamama voor mij vertegenwoordigd. Bijgaande enkele foto's die ik op deze reis heb genomen.
 
💚PACHAMAMA💚
 
 
Het verbaasde mij dat waar ik ook naar toe afreisde in de wereld, mensen weten wie ‘Pachamama’ is! Ze kennen het woord, maar namen als Gaia en Moeder Aarde zijn meer bekend in de westerse taal.
Maar Pachamama komt uit een zeldzame taal! Het is Qechua, de taal die wordt gesproken door de oude inheemse Q'eros die hoog in het Andesgebergte van Peru leven (en Aymara in Bolivia).
 
Deze naam is zachtjes in onze dagelijkse taal gefilterd, zonder dat we het door hebben. Samen met een algemeen aanvaarde definitie dat zij het Aarde-element is. … En mensen zullen praten over de Pachamama- of Mama Pacha als ze willen aarden, of verbinding willen maken met het element / wezen van de Aarde.
 
 
En dit IS een belangrijk onderdeel van wie ze IS, het ondersteunt het herinneren van onze verbinding en het opbouwen van een relatie met de aarde. Maar wat moet worden aangepakt, is de ware definitie van de naam Pachamama, omdat het deuren opent die verder gaan dan ons huidige begrip van de aarde afzonderlijk van ons. -Om te weten hoe verweven we BINNEN elkaar zijn.
 
 
In Qechua betekent ‘Pacha’ tijd en ruimte. Mama Pacha is dus de moeder van alle tijd en ruimte.
In de kosmovisie van de Andes vormt God / het goddelijke bewustzijn de kern van het hele bestaan ​​- maar zodra het wonder van het leven zich materialiseert in enige vorm, wordt het dit goddelijke vrouwelijke bewustzijn - Mama Pacha. Deze vrouwelijke godin is de schepper van de materiële wereld op alle niveaus van de werkelijkheid - of het nu op deze planeet is of daarbuiten in de melkwegstelsels. Pachamama is dus de moeder van tijd en ruimte, van zowel de fysieke planeet als het archetype van de godin. Universele vrouwelijke energie in tijd en ruimte van onze levende ademende kosmos.
 
 
Dus als we haar als onze fysieke planeet in het kostuum van het aarde-element stoppen, beperken we haar kracht en die van ons. Ze is veel verder dan dat - EN ze ondersteunt ons veel verder dan simpelweg gronden met het element Aarde… .. door haar baren we onze creaties, manifesteren we en worden we gekoesterd op ALLE niveaus van ons wezen.
 

Door haar steun manifesteren we onze dromen en roepingen, maar MET haar manifesteren we ook ons balans in al wat leeft!
 
💚 I LOVE PACHAMAMA 💚
 

 

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up