Hoe het allemaal begon

Roslin Glen met Glen Godin

Hoe het allemaal begon

Het begon toen ik in augustus 2006 voor het eerst een Kristallen Schedel (KS) aanraakte. Als kind had ik al wel veel "toekomst" dromen en voelde ik intiutief veel aan, maar daar was thuis totaal geen ruimte en begrip voor. De situatie was thuis meer overleven dan leven, maar in augustus 2006 werd alles weer wakker. Mijn aller eerste Kristallen Schedel waar ik kennis mee maakte was een Rozenkwarts schedel met de naam "Tulsa of Trust". Deze KS was van mijn toenmalige coach die haar nog maar enkele dagen in bezit had. Ik werd enorm tot deze KS aangetrokken, maar de coach zij mij dat de KS nog niet opgepakt kon worden omdat de schedel nog aan het kennismaken was met haar. Een week later was ik weer bij haar vanwege een mediatie-avond en ik had weer die sterke aantrekkingskracht naar de KS en ik vroeg haar of ik haar misschien tijdens de meditatie dan naast me kon plaatsen i.p.v. vasthouden. Dat was oké, ik pakte de schedel op en op dat moment ging ik door een lichttunnel van licht. Dat wat je ook in de film bij Star Wars ziet, dat ze zich zo snel verplaatsen en ze dan door zo'n lichttunnel heen reizen. Ik wist me geen raad en ging gauw liggen met de schedel tussen mijn benen geplaatst. De meditatie werd ingezet en voor dat ik het wist was ik helemaal weg. Toen ik terugkwam uit de meditatie, huilde ik zo intens en het enige wat ik zei was: Ik ken het, ik ken deze energie. Ik was helemaal van mijn padje.

Die avond deelde de coach mij mede, dat er in oktober (2006) in Rilland een Kristallen Schedel conferentie zou plaatsen vinden en dat je op internetkaartjes kon kopen. Bij thuiskomst heb ik direct voor het hele weekend een kaartje gekocht.

In dat weekend heb ik diverse aparte ervaringen gehad, en drie dagen na de conferentie is mijn leven werkelijk 180° graden verandert. Wat er toen allemaal gebeurde is nu te veel om te beschrijven, maar mijn leven is niet meer hetzelfde gebleven.

In 2008 ben ik zelf een Kristallen Schedel gaan hoeden waarvan haar naam Candaluna is. Haar oorspronkelijke naam is een andere naam van heel lang geleden, maar zij zei mij: “Het gaat niet om het oude maar om het nieuwe. Vandaar dat mijn energie zich gelinkt heeft met een nieuwe Kristallen Schedel.”

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA     2015 04 07 Glen Holy Well

Zij begeleidt mij en met haar heb ik al vele avonturen en ervaringen beleefd. Ook geeft ze mij informatie door. Zoals wat Kristallen Schedels vertegenwoordigen. Onderstaand de informatie wat Kristallen Schedels kunnen betekenen voor de mensen, doorgegeven door Candaluna aan mij:

Kristallen Schedels zijn een lichtbrug tussen Hemel en Aarde

Het voelen van een Kristal heeft effect op jullie DNA. Voel je aan een Kristallen Schedel dan wordt iets anders aangeraakt in je DNA. Het DNA zit in je botten. Je botten zijn je Thuis. Een Kristallen Schedel laat je letterlijk Thuiskomen in jezelf. Door een kristal in de vorm van een schedel te zien en te voelen brengt het je in een dimensie waarin de DNA-structuren vernieuwd kunnen worden. Dit is in de komende tijd van belang. De Kristallen Schedels zetten aan tot DNA-veranderingen die jullie vermogen om andere dimensies te ervaren bevordert.

Het werk van Candaluna is samen met Cocky van Dam, via de Kristallen Schedel Candaluna, de mensen uit te nodigen om deze activeringen te laten plaatsvinden en diepere lagen in zichzelf aan te raken en te healen. Omdat Kristallen Schedels verbinding hebben met de plek waar alles ontstaat en gecreëerd wordt, helpen zij jullie creatiekracht weer te her-inneren.”

Vele landen bezocht

Sinds ik haar hoed heb ik met haar al vele landen bezocht. Zoals: Schotland (Glen Lion), Iona, Staffa, Engeland (Londen, Glastonbury, Cornwall, Wales en nog div. andere plaatsen) Ierland (Oost, Zuid, West en Skellig Michael), Frankrijk (Zuid en West), Zwitserland, Noorwegen, IJsland, Denemarken, Litouwen, Bosnië, Tsjechië, Polen, Turkije (Istanbul), Duitsland, Italië (de Mathilde route en de dubbel staartige Meermin route), Sardinië, Lanzarote, Azoren, Spanje, Marokko, Tunesië, Patagonië, Paaseiland, Hawaï, Amerika, Peru, Brazilië, Yemen, Egypte, Israël, Jordanië, Jericho, Ethiopië, Mongolië, Cambodja, Laos, Thailand, Vietnam en China. Ik ben met haar naar het aller noordelijkste en zuidelijkste puntje van de aarde gereisd en van links naar rechts. Vanaf 2008 t/m nu ben ik eigenlijk wel de hele wereld over gereisd. Het zijn zoveel landen geweest, dat ik er vast een paar vergeten ben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA                    candaluna op stenen stoel 14

Ook heb ik, samen met de KS Candaluna, de meeste oorspronkelijke Kristallen Schedels ontmoet. Zoals Max, Synergy, Shana-ra en nog vele anderen. Zoals ik al schreef sinds ik met de energie van Kristallen Schedels in contact ben gekomen is mijn leven 180 graden verandert, nou dat klopt zeker. Ik heb zo enorm veel gereisd, mensen ontmoet, belevingen gehad die zo out of the box waren (en nog zijn). Dat ik er boeken over zou kunnen schrijven, maar Candaluna zegt altijd het gaat niet om het verhaal, maar om het voelen. Nou ook dat is helemaal waar. Ik heb veel beleefd in het voelen en ook heel veel losgelaten. Tot op de dag van vandaag gaan de aanrakingen en belevingen nog steeds door.

Vanaf 2010 ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik ook vele spirituele reizen en workshops georganiseerd. Alles wat ik organiseer of onderneem wat met spiritualiteit te maken heeft is altijd in samenwerking met de energie van Candaluna.

Bedankt voor het lezen en tot een volgende keer.

Warme Harte Groet,
Cocky