Sardinie Rena MajoreSardinie is een eiland waar mythe en werkelijkheid naast elkaar bestaan en het verre verleden en heden naast elkaar zichtbaar zijn. Onderstaand zijn enkele plekken uitgelicht. Onder de tab "Activiteiten" staat in grote lijnen nog meer beschreven wat we op deze reis gaan ondernemen. Sardinië heeft een grote diversiteit aan bijzondere plekken. Sardinië behoort (geologisch gezien) tot de oudste formaties van Europa. Het eiland is 600 miljoen jaar geleden gevormd. Enkele highlights zullen zeker niet ontbreken op deze reis, maar dit is ook een reis die zich zal ontvouwen in het nu. Daarom wordt het programma niet van dag tot dag al van te voren ingevuld waardoor er ruimte is om nieuwe dingen te laten ontstaan. Door deze organische manier van reizen zult u de plekken sterker en krachtiger ervaren.

Corona - reizen

Vanwege Corona is reizen niet meer zo van zelf sprekend dan men gewend was. Mits men zich aan bepaalde regels houdt, dan kan men nog reizen. In groepsverband is het nog moeilijker geworden. De regels die er nu zijn en nog op ons af gaan komen om überhaupt te mogen/kunnen reizen, daarmee kunnen wij als spirituele organisatie ons nog niet 100% verbinden. Mocht u interesse hebben in een reis die Centrum-Nautilus aanbiedt, dan kan Cocky van Dam alleen op persoonlijke titel "ongeorganiseerd" en geheel op andere wijze u mogelijkheden aanbieden. Als u hier meer over wilt weten, kunt u haar bellen of emailen. Voor info klik hier.

Wanneer?
8 daagse reis vertrek: Momenteel staat er geen reis gepland. Reizen worden aangekondigd via de nieuwsbrief. Om u aan te melden voor de nieuwsbrief klik hier.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up