Hildegard von Bingen was een vrouw met helderziende gaves. Een visionaris die in contact stond met haar innerlijke wijsheid. Deze spirituele reis heeft als thema "In de voetsporen van Hildegard von Bingen". De reis zal vormgegeven worden door diverse wandelingen, meditaties, het bezoeken van kracht plekken, het beluisteren van haar liederen en het bewonderen van haar schilderijen. Daarnaast genieten wij volop van één van de landschappelijk mooiste streken van Duitsland, de prachtige vallei aan de Rijn.

Corona - reizen

Vanwege Corona is reizen niet meer zo van zelf sprekend dan men gewend was. Mits men zich aan bepaalde regels houdt, dan kan men nog reizen. In groepsverband is het nog moeilijker geworden. De regels die er nu zijn en nog op ons af gaan komen om überhaupt te mogen/kunnen reizen, daarmee kunnen wij als spirituele organisatie ons nog niet 100% verbinden. Mocht u interesse hebben in een reis die Centrum-Nautilus aanbiedt, dan kan Cocky van Dam alleen op persoonlijke titel "ongeorganiseerd" en geheel op andere wijze u mogelijkheden aanbieden. Als u hier meer over wilt weten, kunt u haar bellen of emailen. Voor info klik hier.

Wanneer?
8 daagse reis vertrek: Momenteel staat er geen reis gepland. Reizen worden aangekondigd via de nieuwsbrief. Om u aan te melden voor de nieuwsbrief klik hier.


Klooster Disibodeberg

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up