Kristal geodegrot

Het is werkelijk een natuurwonder van Moeder Aarde. U gaat diep de aarde in wat al zeer indrukwekkend is en dan is daar de opening van de Geode. Het is echt een Wonder-baarlijk fenomeen om in absolute stilte, oog in oog te staan met de van Seleniet kristallen Geode-Grot die miljoenen jaren geleden ontstaan is door water en vuur. We bezoeken de grot tweemaal op deze reis, waarvan wij minimaal twee tot maximaal 3 uur de gelegenheid hebben om op een bijzondere wijze de Geode te ervaren. Dit is werkelijk UNIEK, daar normaal gesproken de grot met grote groepen wordt bezocht en u maar enkele minuten de tijd krijgt om het wonderlijke fenomeen te ervaren.
Seleniet speelt de hoofdrol op deze spirituele reis omdat Seleniet als brug dient tussen de verschillende niveaus van BewustZijn en het is een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren. Seleniet heeft nog meer bijzondere eigenschappen, die staan beschreven bij de tab "extra informatie".

Corona - reizen

Vanwege Corona is reizen niet meer zo van zelf sprekend dan men gewend was. Mits men zich aan bepaalde regels houdt, dan kan men nog reizen. In groepsverband is het nog moeilijker geworden. De regels die er nu zijn en nog op ons af gaan komen om überhaupt te mogen/kunnen reizen, daarmee kunnen wij als spirituele organisatie ons nog niet 100% verbinden. Mocht u interesse hebben in een reis die Centrum-Nautilus aanbiedt, dan kan Cocky van Dam alleen op persoonlijke titel "ongeorganiseerd" en geheel op andere wijze u mogelijkheden aanbieden. Als u hier meer over wilt weten, kunt u haar bellen of emailen. Voor info klik hier.

Wanneer?
8 daagse reis vertrek: Momenteel staat er geen reis gepland. Reizen worden aangekondigd via de nieuwsbrief. Om u aan te melden voor de nieuwsbrief klik hier.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up