logo centrum nautilusVanuit een holistische en brede visie op bewustwording, gezondheid, welbevinden en (zelf)ontwikkeling biedt Centrum Nautilus diverse activiteiten aan.

Als eerste noemen we de behandelingen. Daaronder valt onze heerlijke holistische massage, stemexpressie, *reading - en healing sessies, creatieve therapie en de mini-workshops. Deze mini-workshops zijn voor 1 tot maximaal 2 personen, dus u kunt dan rekenen op een optimale behandeling en aandacht van Cocky van Dam.

Daarnaast organiseren wij (wisselende) workshops en meer zoals; sessies, workshops, cursussen, lezingen, trainingen, concerten en hebben wij op de Dinsdagavond vaste yogalessen. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten schrijft u dan in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op facebook. Het aanbod van de workshops is zeer gevarieert en worden regelmatig aangeboden. Neem gerust een kijkje bij workshops & meer.

Ook worden er regelmatig interessante blog's geschreven over diverse onderwerpen.

*Afstands readingen en healingen mogelijk
Mocht u vragen hebben over uzelf, werk of relatie dan kan Cocky van Dam ook de reading sessie, maar ook de healing sessie op afstand geven. Dit kan telefonisch of via Skype plaatsvinden. Via Skype is het mogelijk de sessie op te nemen. Deze wordt u dan nagezonden via we-transfer. Ook is het mogelijk uw vragen door te mailen. Dan krijgt u deze op band via we-transfer toegestuurd. Vraag hier gerust meer informatie over hoe dit af te spreken.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up