logo centrum nautilusVanuit een holistische en brede visie op bewustwording, gezondheid, welbevinden en (zelf)ontwikkeling biedt Centrum Nautilus diverse activiteiten aan.

Als eerste noemen we de ‘therapie - coaching’. Daaronder valt o.a. onze heerlijke holistische massage, stemexpressie, *reading en healing, creatieve therapieën en de mini-workshops. Deze mini-workshops zijn voor 1 tot maximaal 2 personen, dus je kunt dan rekenen op een optimale behandeling en aandacht van Cocky van Dam.

Daarnaast organiseren we (wisselende) workshops en meer zoals; sessies, workshops, cursussen, lezingen, trainingen, concerten en hebben we vaste yogalessen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op facebook.

*Afstands readingen mogelijk
Op dit moment is het minder makkelijk geworden om de deur uit te kunnen gaan vanwege het Corona-virus. Ondanks dat staat het leven niet stil en gaat het innerlijk proces gewoon door. Mocht u vragen hebben over uzelf, werk of relatie dan kan Cocky van Dam ook de reading sessie op afstand doen. Dit kan telefonisch of via Skype plaatsvinden. Via Skype is het mogelijk de sessie op te nemen. Deze wordt u dan nagezonden via we-transfer. Ook is het mogelijk uw vragen door te mailen. Dan krijgt u deze op band via we-transfer toegestuurd. Vraag hier gerust meer informatie over hoe dit af te spreken.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up