Bewustzijns readingen en Mini Workshops

readingen 1 webBewustzijnsreadingen

Tijdens de sessie stemt Cocky van Dam zich af op jouw energie op zoek naar oorzaken van de problemen door gebruik te maken van specifieke energieën. De vragen die je hebt kan je voor of tijdens de afstemming stellen. De readingen kunnen inzicht geven op dat wat je bezig houdt.
Afhankelijk van hoever jij het toelaat om jou energie te laten lezen is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen over de vragen die je stelt en de diepere oorzaak van de eventuele problemen. Deze manier van readingen doorgeven kan helpen bepaalde oorzaken, van de problemen, boven tafel te krijgen. Een reading wordt meestal gevolgd door een healing, om het proces te ondersteunen en af te ronden.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf. Hier ben ik niet verantwoordelijk voor.

Tijdelijk: € 50,= per sessie p.p. van maximaal 1 uur.
Ook als men met zijn 2'en komt en een gezamelijke sessie wil, is het € 50,= per sessie p.p. van maximaal 1 uur. Langer is ook mogelijk. Bel of mail gerust als je vragen hebt.
Per 1 januari 2020 gaat een sessie € 75,= p.p. (max. 1 uur) kosten. 

Mini Workshops

Wat zijn dit? De mini workshops zijn ontstaan omdat Cocky van Dam vaak het verzoek kreeg extra aandacht te geven aan een bepaalt onderwerp. Het onderwerp kan gaan over een situatie waar men meer inzicht over wil krijgen en op een diepere laag wil helen. Het kan zijn dat men meer wil weten over Kristallen, Kristallen Schedels, Sjamanisme, Hathor's, contact met je gids/engelen of inzicht in de dynamiek binnen de familie. Een mini workshop geeft de mogelijkheid om extra aandacht te schenken aan iets wat graag dieper toegelicht wil worden e/o geheeld wil worden.

De kosten voor een "mini-workshop" zijn: € 175,= p.p. voor 4 uur

Per 1 januari 2020 zijn de kosten € 250,= p.p. voor 4 uur

Klik hier om contact op te nemen.