VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

Bewustzijns Readingen en Mini Workshops

readingen 1 webBewustzijnsreadingen

Dit zijn readingen die de bewustzijnsgroei, zelfheling en het hervinden van contact met je innerlijk weten versterken.

Tijdens de sessie stemt Cocky van Dam zich af op jouw energie op zoek naar oorzaken van de problemen door gebruik te maken van specifieke energieën. De vragen die je hebt kan je voor of tijdens de afstemming stellen. De readingen kunnen inzicht geven op dat wat je bezig houdt.
Afhankelijk van hoever jij het toelaat om jou energie te laten lezen is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen over de vragen die je stelt en de diepere oorzaak van de eventuele problemen. Deze manier van readingen doorgeven kan helpen bepaalde oorzaken, van de problemen, boven tafel te krijgen. Een reading wordt altijd door een healing ondersteunt dit om het proces te optimaliseren.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf. Hier ben ik niet verantwoordelijk voor.

Kosten voor een sessie zijn € 65,= per uur. Als men met zijn 2'en komt en een gezamelijke sessie boekt van een uur, is het € 65,= per sessie van 1 uur. Langer is naturlijk ook mogelijk. Die kosten worden berekend afhankelijk van hoelang er extra tijd is ingepland. Boekt u twee uur dan is het 2x € 65,=.  Is het 1,5 uur dan is het 65 + 32,5 = 97,50, en zo verder.

Je kan mij bellen voor een afspraak op tel.nr. 06 508 24 8402 of een mailtje sturen naar info@centrum-nautilus.nl en als je vragen hebt neem gerust contact met mij op.

Mini Workshops

Wat zijn dit? De mini workshops zijn ontstaan omdat ik vaak het verzoek kreeg extra aandacht te geven aan een bepaalt onderwerp. Het onderwerp kan gaan over een situatie waar men meer inzicht over wil krijgen en op een diepere laag wil helen. Het kan zijn dat men meer wil weten over Kristallen, Kristallen Schedels, Sjamanisme, Hathor's, contact met je gids/engelen of inzicht in de dynamiek binnen de familie. Een mini workshop geeft de mogelijkheid om extra aandacht te schenken aan iets wat graag dieper toegelicht wil worden e/o geheeld wil worden.

Per 1 januari 2020 zijn de kosten voor een Mini-Workshop € 220,= p.p. voor 4 uur

Klik hier om contact op te nemen.

keyboard_arrow_up