Korte uitleg behandelingen

readingen 1 web

In onderstaand artikel vindt u een korte uitleg over de verschillende vormen van behandelingen die Centrum-Nautilus aanbiedt. Bij de behandeling zelf staat de uitgebreide uitleg.

Vanuit een holistische en brede visie op bewustwording, gezondheid, welbevinden en (zelf)ontwikkeling biedt Centrum Nautilus diverse soorten begeleidingen aan.

Daaronder valt o.a. onze heerlijke holistische massage, begeleiding via stemexpressie, readingen en healingen, krachtveld behandeling, creatieve therapie en de mini-workshops* (*zie beschrijving in dit artikel).

Bovenstaande mogelijkheden worden verzorgd door Cocky van Dam. Zij begeleidt uw proces puur en zorgvuldig, waardoor u meer en meer in contact komt met uzelf.

Wat is een reading

Een reading is een sessie waarin u vragen kunt stellen over bijvoorbeeld; levensthema's, vorige levens, angsten, verlangens, familie gebeuren of werk. Deze sessies kunnen u meer inzicht en helderheid verschaffen waarom dit of dat in uw leven plaats vindt of heeft plaats gevonden.

Wat is een healing

Een healing is een behandeling die plaatsvindt via overdracht van energie. Soms kunt door omstandigheden lichamelijk, emotioneel of geestelijk uit balans zijn. Dit zijn vaak blokkades in de energiebanen die in uw lichaam aanwezig zijn en deze worden tijdens de healing op afstand aangeraakt door energie trillingen. Hierdoor kan de geblokkeerde energie daar waar nodig is weer gaan stromen. Het is helend voor lichaam, geest en ziel.

De reading en healing sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden.

De reading sessies kunnen telefonisch of via Skype. Via Skype is het mogelijk de sessie op te nemen. Deze wordt u dan nagezonden via we-transfer. Ook is het mogelijk uw vragen door te mailen dan krijgt u de channeling/reading op band via we-transfer toegestuurd. Vraag hier gerust meer informatie over hoe dit af te spreken.

Voor de healing sessies hoeft u niet persé fysiek aanwezig te zijn. Wel dient hiervoor een afspraak te worden gemaakt.

Wat is een krachtveld behandeling

Een krachtveld behandeling zou u energetisch kunnen vergelijken met het defragmenteren of resetten van een computer. Versnipperde informatie wordt weer bijeengebracht. Oude, niet meer relevante bestanden worden verwijderd. Het is een energetische reiniging, maar tevens daardoor een bewustwording.

Wat is creatieve therapie

Creatieve therapie is een verzamelnaam voor diverse soorten psychotherapie die een beroep doen op de creativiteit die in iedereen aanwezig is. Gevoelens worden tijdens creatieve therapie niet via praten geuit maar door het doen via een activiteit en dit ervaren wat dat met u doet.
Het uiten kan door middel van bijvoorbeeld schilderen, muziek maken, toneelspelen en dansen. Op deze wijze worden gevoelens en problemen uitgebeeld en onderzocht. Het doel van creatieve therapie is het (h)erkennen van problemen en het vervolgens in gang zetten van processen van acceptatie, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft inzicht in de innerlijke conflicten en bevordert de verwerking.

Wat is een holistische massage

Een holistische massage is een massage dat niet alleen gericht is op de ontspanning van de spieren, maar ook op geestelijke ontspanning. U wordt als geheel behandeld: uw lichaam, geest en emoties.

Mini Workshops

Wat zijn dit? De mini-workshops zijn ontstaan omdat steeds vaker de vraag kwam om extra aandacht te geven aan een bepaalt onderwerp. De mini-workshop kan gaan over een onderwerp waar men meer inzicht over wil krijgen en op een diepere laag zichzelf wil helen. Het kan zijn dat men meer wil weten over Kristallen, Kristallen Schedels, Sjamanisme, Hathor's, contact met uw gids/engelen of inzicht in de dynamiek binnen de familie. Een mini workshop geeft de mogelijkheid om extra aandacht te schenken aan iets wat graag dieper geheeld e/o bekrachtigd wil worden.

Maatwerk

Het is ook mogelijk een behandeling speciaal naar wens te boeken waarbij u bepaalde therapie facetten kunt uitkiezen of juist kiezen voor een behandeling waarbij gebeurd wat er zich op dat moment openbaart, het 'go with the flow' effect. Ook is het mogelijk vooraf een advies te vragen. En heeft u speciale wensen voor arrangementen of workshops? Centrum-Nautilus verzorgd deze ook op maat.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die u in uw leven maakt, ligt bij uzelf. Hier is Cocky van Dam niet verantwoordelijk voor.

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up