Krachtveld behandeling

readingen 1 web

Wat is een krachtveld behandeling?

Een krachtveld behandeling zou u energetisch kunnen vergelijken met het defragmenteren of resetten van een computer. Versnipperde informatie wordt weer bijeengebracht. Oude, niet meer relevante bestanden worden verwijderd. Het is een energetische reiniging, maar tevens daardoor een bewustwording. Een krachtveld behandeling wordt ondersteund door kristallen, kristallen schedels en andere tools.

Werkwijze

Kristallen zijn gevormd volgens een wetmatig vastgelegde kristalstructuur. Meestal komen we daarin ook de heilige geometrie tegen, de basisvorm waaruit al het leven opgebouwd is. Gesymboliseerd door de gulden snede en de spiraalvorm.

Deze vinden we ook in ons eigen DNA. Door in een krachtveldsessie kristallen en kristallen schedels te plaatsen in het energie veld van de mens, de aura, komen we weer in contact met onze blauwdruk. In die blauwdruk liggen alle ervaringen, maar ook het basispatroon voor de rest van uw leven opgeslagen.

Naast het gebruik van kristallen, worden er vaak diverse andere tools ingezet zoals spirituele voorwerpen en klank. Ook regelmatig kristallen schedels, die door hun schedelvorm een specifiekere werking hebben dan ruwe kristallen, hetgeen de energie voor ons als mens meer toegankelijk maakt. Verder kan het zijn dat ook Touch for Health en andere vormen van energiewerk zoals magnetiseren aan de orde komen. Gedurende een sessie is Cocky van Dam volledig afgestemd op haar gidsen. De spirituele wereld stuurt het hele proces aan en zij fungeert als kanaal.

Het effect

  • Beter in contact met uw gevoel.
  • Hartsenergie gaat meer stromen.
  • Oude pijn kan worden losgelaten.
  • Verbinding met uzelf verbeterd e/o hersteld.

Een krachtveld behandeling kan dus zorgen voor balans in uzelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Een mens is namelijk een multi-dimensionaal wezen en Cocky van Dam handelt ook naar dit principe. Het fysieke lichaam van de mens wordt namelijk gedragen door een energieveld. Dit energieveld heeft verschillende dimensies en energie frequenties met allerlei informatie over het menselink lichaam, de geest en de ziel. Iedereen kan healingen ontvangen, mits men voor deze vorm open staat.

Prijzen

Voor meer informatie wat een krachtveld behandeling kost, klik hier.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die u in uw leven maakt, ligt bij uzelf. Hier is Cocky van Dam niet verantwoordelijk voor.

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up