VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

Holistische massage

De massagebehandeling die hier gegeven wordt is gericht op het schonen van het energetische lichaam en het ontspannen van het fysieke lichaam.

Massage is één van de oudste, veiligste en meest effectieve therapieën ooit. Door de speciale klanken, kristallen, klankschalen en drum, die worden toegepast, ontstaat er een volledige ontspanning van lichaam en geest. Bovendien is deze behandeling een wellness voor body en mind en is niet alleen puur genieten, het ondersteunt ook nog eens de gezondheid. De massages worden gegeven door Cocky van Dam. Zij is al meer dan 20 jaar therapeut en geeft haar massages vanuit een holistische visie.  "Lichamelijk, geestelijk en emotioneel kunnen niet los gezien worden van elkaar, een verstoring van één van deze niveaus heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn."
De holistische massage wordt geheel op jou persoonlijk afgestemd zodat het aansluit op jouw behoeften, gevoelens en emoties. Elke massage die Cocky geeft is vanuit haar gevoel en met respect en dat voel je. Wil ook jij ervaren wat een holistische massage met je doet, boek dan een massage.
Je wordt ontvangen met, de geur van etherische oliën in een ruimte vol prachtige kristallen. Een ultieme sfeer voor een diep ontspannende holistische massage! 

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf. Hier ben ik niet verantwoordelijk voor.

Kosten: € 50,= per holistische massage.

Klik hier om contact op te nemen.

 

 

keyboard_arrow_up