Stemexpressie 

Stem

De stem is een belangrijk instrument in onze communicatie. We gebruiken woorden om ons uit te drukken en ondanks dat is er onderling veel miscommunicatie. De stem is een heel belangrijk instrument voor datgene wat men wil uitdrukken. Een krachtige tool die inzetbaar is voor dat wat in uw ziel en uw leven verborgen is en graag tot uiting wil komen.

Via stemexpressie is het mogelijk te ontdekken dat wat u nodig heeft en te voelen wat zich in u wil openbaren. Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling.
Door uw stem te laten klinken kunt u (her)ontdekken hoe u in het leven staat, wat u tegenhoudt of wat u juist helpt. Door te klinken kunt u oude patronen omzetten en nieuwe vrijheden verwerven. U zult opmerken dat u krachtiger wordt, sterker op uw benen gaat staan en u meer levenskracht krijgt. Levenskracht geeft plezier en laat u stralen. Samen gaan we op ontdekking welke klanken u ondersteunen in dat wat u nodig heeft. Via uw klank, weer uw eigen lied zingen en uw eigen leven leven. Het zal als muziek in uw oren klinken.

Wat kan een stemexpressie sessie u geven?
Stemexpressie geeft een opening naar u vrijer te voelen, plezier en zelfvertrouwen. Als u één keer meedoet kunt u al stappen zetten in bevrijding en dichter bij uzelf komen. Een sessie kan nog dagen doorwerken. Als u wat langer en dieper in stemexpressie duikt merkt u dat het ontdekkingsreizen zijn en dat u steeds weer nieuwe gebieden kunt verkennen van uzelf, van uw ziel, van uw leven. Door te klinken voelt u wie u bent en hoe u staat in uw leven. Het ondersteunt uw makkelijker in het dagelijks leven mee te stromen. Samen met uw klanken en de klanken van de begeleidster zal u geïnspireerd worden om uw innerlijke reis aan te gaan.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die u in uw leven maakt, ligt bij uzelf. Hier is Cocky van Dam niet verantwoordelijk voor.

Prijzen

Voor meer informatie wat een reading sessie kost, klik hier.

Klik hier om contact op te nemen

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up