Meditatief harpconcert

Femke en haar HarpOp Zaterdagmiddag 6 April 2019 is de ruimte bij ‘Centrum Nautilus’ het podium voor harpiste en yogadocente Femke Bloem. 

In dit bijzondere harpconcert begeleidt Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang door een helende reis van de zeven chakra's. Een bekend effect van deze meditatie is onder andere dat emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities van Femke een ruimte creeëren waarin vrede en zelf-inzicht kan worden ervaren. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten.

De zeven chakra’s voorzien het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie tot gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen en vrede te ervaren.

Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten, de magie van de harp uitnodigt het hart te openen, zodat het overbodige losgelaten kan worden.

De harpmeditatie duurt ongeveer anderhalf uur, met een half uur nabespreking.

Femke Bloem is van huis uit Kunstzinnig Therapeut Beeldend. In haar afstudeerjaar ontdekte ze dat zij een groot talent heeft voor het componeren en vertolken van harpmuziek. Enige jaren later kwam daar nog zang bij. Inmiddels zijn er 4 CD’s met eigen werk verschenen.

Tevens ontwikkelde Femke in de loop der tijd een eigen yogastijl waarin visualiseren een sleutelrol vervult bij het vinden van de juiste balans in de houdingen.

www.femkebloem.nl     /     www.harpspel.nl     /     https://www.youtube.com/watch?v=e_OVipAA8pI

 

Datum: Zaterdagmiddag 6 April 2019
Aanvang:14.00 uur - 16.00 uur. Je kan vanaf 13.30 uur binnenkomen.
Kosten: € 17,50
Entreeprijs is incl. koffie of thee

Minimaal aantal deelnemers: 10 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 35 pers.

De deelname is pas definitief na inschrijving t.n.v. "Harpconcert" en onze bevestiging.

Klik hier om contact op te nemen