Holistische massage

massage fotoDe massagebehandeling die hier gegeven wordt is gericht op het schonen van het energetische lichaam en het ontspannen van het fysieke lichaam. 

Massage is één van de oudste, veiligste en meest effectieve therapieën ooit. Door de speciale massagetechniek die wordt toegepast, ontstaat er een volledige ontspanning van lichaam en geest. Bovendien is deze behandeling een wellness voor body en mind en is niet alleen puur genieten, het ondersteunt ook nog eens de gezondheid. De massages worden gegeven door Cocky van Dam. Zij is al meer dan 20 jaar therapeut en geeft haar massages vanuit een holistische visie.  "Lichamelijk, geestelijk en emotioneel kunnen niet los gezien worden van elkaar, een verstoring van één van deze niveaus heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn."
De holistische massage wordt geheel op jou persoonlijk afgestemd zodat het aansluit op jouw behoeften, gevoelens en emoties. Of je voorkeur nu uitgaat naar een fysieke nek/schouders/rug massage of een sensitieve full body massage, elke massage geeft Cocky vanuit haar gevoel en met respect en dat voel je. Wil ook jij ervaren wat een holistische massage met je doet, boek dan een massage.
Het omkleden kan discreet, er hangt altijd een saunakilt voor je klaar, deze omslagdoek bedekt borsten, buik en billen. Je wordt ontvangen met zachte muziek, de geur van etherische oliën in een ruimte vol prachtige kristallen. Een ultieme sfeer voor een diep ontspannende massage! 

 

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf. Hier ben ik niet verantwoordelijk voor.

Kosten: € 50,= per massage.

Klik hier om contact op te nemen.