Therapie en Coaching

readingen 1 web

Reading sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden dit kan telefonisch of via Skype. Via Skype is het mogelijk de sessie op te nemen. Deze wordt u dan nagezonden via we-transfer. Ook is het mogelijk uw vragen door te mailen dan krijgt u de channeling op band via we-transfer toegestuurd. Vraag hier gerust meer informatie over hoe dit af te spreken.

Vanuit een holistische en brede visie op bewustwording, gezondheid, welbevinden en (zelf)ontwikkeling biedt Centrum Nautilus diverse soorten therapie en coaching aan.

Daaronder valt o.a. onze heerlijke holistische massage, stemexpressie, reading en healing, creatieve therapie en de mini-workshops. Deze mini-workshops zijn voor 1 tot maximaal 2 personen, dus je kunt dan rekenen op een optimale behandeling en aandacht van Cocky van Dam.

Cocky van Dam, therapeute en coach brengt je terug bij jezelf.

Tijdens een reading stemt Cocky van Dam zich af op jouw vragen via jou energie op zoek naar de oorzaken van de problemen en de energie blokkades. De vragen die je hebt kan je voor of tijdens de afstemming stellen. De readingen kunnen inzicht geven op dat wat je bezig houdt.
Het is ook afhankelijk van hoever jou systeem het toelaat om jou energie te laten lezen. Iedereen heeft een bescherming om zich heen. Bij de één is het wat makkerlijker om te lezen als bij de ander. Dat kan door oorzaak en gevolg verschillen.

Door jou energie te lezen is het mogelijk om meer informatie te verkrijgen over de vragen die je stelt en de diepere oorzaak van de eventuele problemen. Deze manier van readingen doorgeven kan helpen bepaalde oorzaken, van de problemen, boven tafel te krijgen. Een reading wordt altijd door een healing ondersteunt dit optimaliseert het proces. De readingen zijn readingen die de bewustzijnsgroei, zelfheling en het hervinden van contact met je innerlijk weten versterken. Reading sessies kunnen OOK op afstand plaatsvinden: dit kan telefonisch of via Skype. Via Skype is het mogelijk de sessie op te nemen. Deze wordt u dan nagezonden via we-transfer. Ook is het mogelijk uw vragen door te mailen dan krijgt u de channeling op band via we-transfer toegestuurd. Vraag hier gerust meer informatie over hoe dit af te spreken.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf. Hier is Cocky van Dam niet verantwoordelijk voor.

Prijzen

Kosten voor een sessie zijn € 65,= p.p. per uur. Is het 1,5 uur p.p. dan is het 65 + 32,5 = 97,50. Boek je twee uur dan is het 2x € 65,=, en zo verder.
Als men met zijn 2'en komt en een gezamelijke sessie boekt van een uur, is dit € 50,= p.p. per sessie van 1 uur. Is het 1,5 uur met 2 personen dan is het 50 + 25 = 75 p.p. x 2 = € 150,= totaal.

Je kan altijd bellen om een  afspraak te maken of vragen te stellen, op tel.nr. 06 508 24 8402 of een mailtje sturen naar info@centrum-nautilus.nl.

Mini Workshops

Wat zijn dit? De mini workshops zijn ontstaan omdat vaak het verzoek kwam extra aandacht te geven aan een bepaalt onderwerp. Het onderwerp kan gaan over een situatie waar men meer inzicht over wil krijgen en op een diepere laag wil helen. Het kan zijn dat men meer wil weten over Kristallen, Kristallen Schedels, Sjamanisme, Hathor's, contact met je gids/engelen of inzicht in de dynamiek binnen de familie. Een mini workshop geeft de mogelijkheid om extra aandacht te schenken aan iets wat graag dieper geheeld e/o bekrachtigd wil worden.

Kosten voor een Mini-Workshop zijn € 220,= p.p. voor 4 uur.

Creatieve therapie

Wat is creatieve therapie? "Creatieve Therapie" is een verzamelnaam voor diverse soorten psychotherapie die een beroep doen op de creativiteit die in iedereen aanwezig is. Gevoelens worden tijdens creatieve therapie niet via praten geuit maar door het doen via een activiteit en dit ervaren wat dat met je doet.
Het uiten kan door middel van bijvoorbeeld schilderen, muziek maken, toneelspelen en dansen. Op deze wijze worden gevoelens en problemen uitgebeeld en onderzocht. Het doel van creatieve therapie is het (h)erkennen van problemen en het vervolgens in gang zetten van processen van acceptatie, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft inzicht in de innerlijke conflicten en bevordert de verwerking. Meer info klik hier (volg zsm).

Kosten voor een therapie sessie zijn € 65,= p.p. per uur. Is het 1,5 uur p.p. dan is het 65 + 32,5 = 97,50. Boek je twee uur dan is het 2x € 65,=, en zo verder.
Als men met zijn 2'en komt en een gezamelijke sessie boekt van een uur, is dit € 50,= p.p. per sessie van 1 uur. Is het 1,5 uur met 2 personen dan is het 50 + 25 = 75 p.p. x 2 = € 150,= totaal.

Maatwerk

Het is ook mogelijk een behandeling speciaal naar wens te boeken waarbij je bepaalde facetten kan uitkiezen of juist kiezen voor een behandeling waarbij gebeurd wat er zich op dat moment openbaart. Het 'go with the flow' effect. Ook is het mogelijk vooraf een advies te vragen. En heb je speciale wensen... Centrum-Nautilus verzorgd ook arrangementen en workshops op maat.

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up