Stemexpressie 


RoodborstjeDe stem is een belangrijk instrument in onze communicatie. We gebruiken woorden om ons uit te drukken en ondanks dat is er onderling veel miscommunicatie. De stem is een heel belangrijk instrument voor datgene wat je wil uitdrukken. Een krachtige tool die inzetbaar is voor dat wat in jouw ziel en jouw leven verborgen is en graag tot uiting wil komen. 
Via stemexpressie is het mogelijk te ontdekken dat wat jij nodig hebt en te voelen wat zich in jou wil openbaren. Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling.
Door je stem te laten klinken kun je (her)ontdekken hoe jij in het leven staat, wat je tegenhoudt of wat je juist helpt. Door te klinken kun je oude patronen omzetten en nieuwe vrijheden verwerven. Je zult opmerken dat je krachtiger wordt, sterker op je benen gaat staan en je meer levenskracht krijgt. Levenskracht geeft plezier en laat je stralen. Samen gaan we op ontdekking welke klanken jou ondersteunen in dat wat jij nodig hebt. Via jouw klank, weer je eigen lied zingen en je eigen leven leven. Het zal als muziek in je oren klinken. 

Wat kan een stemexpressie sessie je geven?
Stemexpressie geeft een opening naar je vrijer voelen, plezier en zelfvertrouwen. Als je één keer meedoet kun je al stappen zetten in bevrijding en dichter bij jezelf komen. Een sessie kan nog dagen doorwerken. Als je wat langer en dieper in stemexpressie duikt merk je dat het ontdekkingsreizen zijn en dat je steeds weer nieuwe gebieden kunt verkennen van jezelf, van je ziel, van je leven. Door te klinken voel je wie je bent en hoe je staat in jouw leven. Het ondersteunt je makkelijker in het dagelijks leven mee te stromen. Samen met jouw klanken en de klanken van de begeleidster zal je geïnspireerd worden om jouw innerlijke reis aan te gaan.

Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf. Hier ben ik niet verantwoordelijk voor.

Kosten: € 50,= per sessie van 1 uur.

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up