2-daagse Magische workshop Merlijn

Op Zondag 10 en 17 Januari, maar ook op Zaterdag 6 en 27 Februari start de 2-daagse Magische workshop Merlijn. De energie van Merlijn (ook wel bekend als de witte tovenaar) wordt op deze 2 dagen op een hele leuke en uniek manier aan u overgedragen. De dagen staan helemaal in het teken van de Nieuwe Aarde energie en heel direct en toepasbaar gaan we deze energie ervaren.

De wereld van de magische wezens

Als kind hoorde u vast wel de verhalen over: feeën, elfjes en alle magische wezens die u maar kunt bedenken. Maar nu u volwassen bent verwacht de omgeving dat u die wereld meer moet beschouwen als mythe dan dat het echt bestaat. Juist is het de magische wereld die u dichter en dichter bij uw eigen ware zelf kan brengen. Het haalt u uit uw hoofd en nodigd u uit naar uw hart. Het is een fantastische wereld om juist uw spirituele processen mee te doorgronden. Deze magische wezens helpen de mensen op weg naar de 5e dimensie. Juist in deze tijd waarin technologie en automatisering meer en meer de mens onder controle wil houden is JUIST deze magische wereld een belangrijk tegenwicht. Zonder magie geen leven!

En is het nu echt zo erg om te blijven "geloven" in een sprookjeswereld? Een wereld waar fantasie en werkelijkheid door elkaar lopen? Voor mij bestaat deze wereld en zijn de magische wezens uit de verhalen ook echt om ons heen. Wel of niet zichtbaar, maar zeker voelbaar.

Al gelooft men er niet in, het is toch heerlijk om zo af en toe weg te dromen bij een magisch verhaal?
Dus, met het risico voor gek te worden verklaard, zeg ik: Kom mee en duik samen met mij in deze wereld vol magie en zijn fantastische bewoners. En misschien her-ontdekt u ook weer, de wereld van Merlijn en deze bijzondere magische wezens.

Naast alle inhoudelijke kennis, gaan we natuurlijk ervaren en oefenen. Healingen en transmissies ontvangen en uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Op deze twee dagen:

  • wat kan de energie van de magische wezens voor u gaan betekenen.
  • welke veranderingen kan dit u en uw leef omgeving brengen.
  • wordt het contact met deze magische wezens versterkt.
  • hoe herkent, ziet of voelt u deze magische wezens.
  • de magie van de Merlijn energie ervaren.

Wie was Merlijn hiervoor?
Saint Germain was Merlijn, de onvergetelijke, maar over wie geen juiste informatie terug te vinden is. Hij is de oude man, die de geheimen van de jeugd en de alchemie kende; die de sterrenkunde beoefende in Stonehenge en soms volgens zeggen, door zijn magische krachten zware stenen verplaatste. Helaas denken velen dat Merlijn een figuur is uit een legende.

In de 5e eeuw, te midden van de chaos van een stervend Romeins keizerrijk, stond er een koning op om het land te verenigen dat versplinterd was door elkaar bestrijdende legerleiders en uit elkaar geslagen was door Saksische indringers.

Deze koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel hadden aan hun zijde de oude Merlijn zelf, half druïde priester en half christelijke heilige ziener, een magiër, een raadgever en een vriend die de koning door twaalf veldslagen leidde teneinde een nieuw koninkrijk te stichten en een tijd van vrede tot stand te brengen.

In samenwerking met Merlijn en de magische wezens begeleidt Cocky van Dam deze prachtige dagen.

Datum: Zondag 10 en 17 Januari 2021 e/o Zaterdag 6 en 27 Februari 2021. U kunt zich of voor de Zondag 2-daagse opgeven of voor de Zaterdag 2-daagse of voor alle dagen.
Aanvang:
10.00 uur - 16.00 uur - Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 190,=*.  Voor koffie, thee & lunch wordt gezorgd.
*Op verzoek kunt u een factuur ontvangen. Hiervoor is de boven genoemde prijs exclusief 21% BTW.

Voor Reserveren klik hier, graag bij opmerking doorgeven naar welke 2-dagen uw voorkeur uitgaat. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 10 personen, mits anders door het RIVM wordt geëist. De Corona-maatregelen worden gerespecteerd met de 1,5m afstand en hygiëne wordt gewaarborgd. Ook kan men niet verkouden of grieperig zijn of koorts hebben, sorry. Dit vanwege de RIVM-maatregelen.

Mocht bovenstaande data u niet gelegen komen en u heeft interesse om deel te nemen, neem gerust contact met Cocky van Dam op.

Extra info:
Vele jaren heeft Cocky van Dam diverse malen de plekken waar Merlijn vaak is geweest bezocht. Zoals Tintagel in Cornwall, Glastonbury en diverse plekken in Schotland en Frankrijk. Cocky van Dam is vele malen afgereisd naar deze plekken, dit deed zij alleen of met een groep. Hierdoor heeft zij een hele sterke band opgebouwd met de energie van Merlijn. Ook heeft zij, zonder tussen komst van derde, diverse inwijdingen van hem mogen ontvangen en vele magische wezens ontmoet. De samenwerking tussen Merlijn en de magische wezens en haar is heel sterk en vanuit deze connectie wil zij jullie heel graag deel genoot maken en laten beleven wat magie vertegenwoordigd.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up