DATA WORKSHOPS

U kunt alle data van de workshops makkelijk bekijken bij onze kalender.

8-daagse Spirituele training tot medium

Deze training is tot stand gekomen, omdat ik vanuit mijn klantenkring steeds meer vragen ontving, van hoe kan ik mijn spirituele talenten ontwikkelen? Hoe kan ik leren met mijn gids/en in contact te komen. Hoe kom ik in contact met mijn overleden vader, moeder of andere dierbare? Hoe ontwikkel ik mijn intuïtie? Kan ik leren om aura’s te lezen?

Al deze vragen hebben enige tijd bij mij in de week gelegen, voordat ik werkelijk een uitnodiging voelde om een spirituele training tot medium aan te bieden. Zelf praktiseer ik dit werk al meer dan 15 jaar en heb ik diverse opleidingen gevolgd, maar ook heel veel gereisd naar spirituele plekken op Aarde. Het is te veel om op te noemen wat ik allemaal heb gedaan. In deze training zal ik zeker mijn eigen kennis en ervaringen aan u overdragen. Heel gericht worden deze dagen aan u persoonlijk en in groepsverband begeleidt. Zodat u werkelijk uw eigen spirituele talenten kunt ontdekken en versterken.

Op deze training leert u wat de mooie spirituele wereld voor u kan betekenen. U gaat het mediumschap beoefenen met o.a. praktische oefeningen en u gaat uw eigen spirituele "kleur" ontdekken. Want ieder medium heeft zo zijn eigen manier van vorm geven. Dit kan via tekenen, automatisch schrijven, aura's lezen of kaart lezen en ga zo maar door. Er is geen vaste regel hoe u uw mediumschap vorm zal gaan geven.

Onderwerpen die op deze training aanbod gaan komen:
- Meditatie
- Mensen lezen (energie voelen, zien en ervaren)
- Aura’s lezen
- Intuïtie versterken
- Zorgvuldig openen van uw kanaal
- Foto’s en voorwerpen lezen
- Contact maken met uw gidsen
- Spiritueel readen van overledenen
- Hoe herkent u wie u aan de lijn heeft
- Kristallen kennis versterken/lezen/voelen en er mee werken
- En nog veel meer leuks.

Dit alles vindt plaats in een veilige ongedwongen sfeer, waarin ook ruimte is voor gezelligheid en humor.

Mocht bovenstaande u aanspreken dan is deze training echt iets voor u. We gaan 8 dagen met de spirituele wereld werken. U kunt ook één dag meedoen en daarna beslissen of u de rest van de training wilt doen. U betaalt dan één les á € 95,=.

Nadat u deze training heeft afgerond zal uw intuïtie sterker ontwikkeld zijn. Ook heeft u, tijdens deze training, vele handvaten ontvangen die u verder, in uw eigen tijd en tempo, kunt ontwikkelen en verdiepen. Al met al een training met veel diepgang, ontwikkeling en (nieuwe) contacten.

Data in 2021:
Start in Augustus

Aanvang: 10.00–16.00 uur, de zaal is geopend vanaf 09.45 uur
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 760,=. Dit is incl. btw, lesmateriaal, koffie, thee, lunch en een verrassing op de laatste cursus dag.

Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 95,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 8 personen. Ook is het mogelijk de training in 3 gedeeltes te betalen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up