Gevorderden workshop kristallen schedel bewustzijn

Kristallen Schedels

Bij Centrum-Nautilus wordt door Cocky van Dam deze "Gevorderden workshop kristallen schedel bewustzijn" georganiseerd.

Het energieveld van de kristallen schedels is een grote en sterke ingang voor de mens op Aarde. Het zijn oeroude bewuste computers, geprogrammeerde helpers welke antwoorden in zich dragen met betrekking tot je angsten, puzzels en vragen ongeacht wanneer ze zijn vormgegeven. Het gaat om het paradigma, het hologram en dat is voor elke kristallen schedel die is geactiveerd toegankelijk.

Het werken met kristallen schedels is werkelijk oneindig. Op deze dag worden via transmissies de trillingen, verdiepingen en het bewustzijn van u en de kristallen schedel puur en zuiver begeleidt. Waardoor de samenwerking tussen u en uw kristallen schedel sterker, intenser en helderder gaat worden.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:

 • De connectie tussen u en de kristallen schedel versterken met het 13-Kristallen Schedelveld Bewustzijn.
 • De trilling (frequentie) van uw kristallichaam verhogen, waardoor ruis op de zender kan worden voorkomen in de uitwisseling tussen u en de kristallen schedel.
 • Het bewustzijn tussen u en de kristallen schedel verfijnen.
 • Bewuster de relatie tussen u en de kristallen schedel op diepere lagen verdiepen.
 • Kristallen Schedels in relatie met het collectieve veld.
 • Kristallen Schedels en de relatie met buitenaardse wezens.
 • Aarding: De aarding wordt via een transmissie begeleidt. Sterker in uw aarding komen is belangrijk als men gaat communiceren met de energie van de kristallen schedel.
 • Meditatie(s)

De dag staat in het teken van het kristallen schedel bewustzijn wat ook inhoudt dat het om uw eigen bewustzijn gaat. Wat weer helderheid en inzicht(en) geeft, waar de energie in uw fysieke lichaam en energetische lichtlichaam minder stroomt (of stagneert). Op deze dag wordt, vanuit de onvoorwaardelijk liefdesenergie, verbinding gelegd met de energie van het kristallen schedelveld in samenwerking met Aarde, Kosmos, de kristallen schedel en u.

Deze dag zal een kristalheldere en schitterend cadeau aan uzelf zijn! Een cadeau wat zich na die dag nog steeds zal laten uitpakken.

Datum: Zondag 27 September 2020
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 9.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=.  Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

De deelname is pas definitief na inschrijving en een voorschot van € 50,= op rekening: NL29ABNA0527040514, t.n.v. C.F. van Dam en o.v.v. Gevorderden workshop KS. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Reserveren:
Voor reserveren klik hier. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 10 personen. De Corona-maatregelen worden gerespecteerd met de 1,5m afstand en hygiëne wordt gewaarborgd. Ook kan men niet verkouden of grieperig zijn of koorts hebben, sorry. Dit is vanwege de RIVM-maatregelen. Mochten de regels versoepelen dan kunnen er meer mensen deelnemen.

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up