Dag Workshop Goddelijke Blauwdruk

Deze dag staat in het teken van het versterken van uw Goddelijk Blauwdruk. Cocky van Dam zal in samenwerking met de energie van Aartsengel Michaël deze prachtige activatie van ons Goddelijk Blauwdruk begeleiden. Zijn krachtige energie kunnen u helpen om uw hoger zelf dieper in uzelf te laten indalen. De energie van Aartsengel Michaël ondersteunt u om uw onderbewustzijn liefdevol open te breken. Waardoor (oude) angsten en beschermingspatronen zoals bijvoorbeeld: controle en gewoontes, kunnen worden losgelaten. Hierdoor ontstaat ruimte waardoor de hartsenergie en het contact met uw hoger zelf wordt versterkt.

Boodschap van Aartsengel Michaël
"Te veel van jullie dragen nog steeds grote lasten uit het verleden.  Fouten die je hebt gemaakt in dit leven, en ook veel van eerdere conditioneringen en begraven herinneringen aan pijnlijke gebeurtenissen of acties uit al je vorige levens.  Het vasthouden aan deze herinneringen of het dragen van de lasten van ongelijkheid dient u niet langer.  Het is tijd dat u ons toestaat om u te helpen de pijnlijke herinneringen die zijn opgeslagen in uw fysieke lichaam en auraveld te genezen, collectieve bewustzijn geloofspatronen op te ruimen. Angst is een primitieve vecht - of vlucht emotie, die de uitbreiding van uw bewustzijn belemmert. Het is tijd om de basisinstincten van uw lagere menselijke natuur te helen en opnieuw op te laden met onvoorwaardelijke liefde"

We zijn het Aquarius tijdperk ingegaan, een tijdperk van Levenskracht, een tijdperk om nu terug te komen in de Kracht van het Leven. Niet meer het spel van Macht en On-Macht, maar Pure Levenskracht. Tussen het Aquarius tijdperk en Vissen tijdperk zijn grote verschillen. Het Vissen tijdperk was het spel van macht en onmacht. Macht en onmacht creëert het spel van overleven.
Terwijl Aquarius tijdperk het tijdperk van Kracht is, pure Levenskracht. Niet meer het spel van overleven."

 

Aspecten van Aartsengel Michaël
Aartsengel Michaël is de grote schoonmaker op het geestelijk vlak, hij woelt en schudt het leven flink door elkaar. Hij maakt ons meer bewust van de geestelijk wereld, hij opent het gordijn dat ons zo lang van de geestelijke wereld gescheiden hield van de materiële wereld, hij legt een sterk verlangen van vrijheid in ons neer, hij wijst ons de weg naar binnen, hij brengt ons ertoe om ontmoetingen ook tot echte ontmoetingen te maken, hij helpt ons oud karma los te laten, hij stuurt ons de nieuwetijdskinderen- om gevoelig te worden voor zijn werk, hij bereidt ons voor op de geboorte van je eigen innerlijke christusenergie en op de ontmoeting met je kosmische christusenergie.  

Aartsengel Michaël laat u het Thuis gevoel weer voelen.
Want thuiskomen kunt  u niet bedenken, maar wel voelen.

Naast alle inhoudelijke kennis, gaan we natuurlijk ervaren en oefenen. Healingen en transmissies ontvangt u vanuit de energie van Aartsengel Michaël. Uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen. In samenwerking met Aartsengel Michaël begeleidt Cocky van Dam deze prachtige dag.

Datum: Zaterdag 20 Maart 2021
Aanvang:
10.00 uur - 16.00 uur - Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=.  Voor koffie, thee & eenvoudige lunch wordt gezorgd.
Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Mocht bovenstaande data u niet uitkomen en u heeft interesse om deel te nemen, neem dan even contact met Cocky van Dam op.

Extra info:
In oude mythen wordt Aartsengel Michaël vertegenwoordigd door de zonnegoden als Helios, Appollo, Ra en Lugh. In enkele van de vroegere matriarchale samenlevingen werd de Zon als vrouwelijk beschouwd, een geloof dat overleefde in het Egyptische pantheon met de Zonne-Vuurgodin Sekmet en in Keltische mythen met de Vuurgodin Bridget.

Als een personificatie van de zonne-energie staat de Aartsengel Michaël voor de levenskracht. In alle culturen vertegenwoordigt de Zon het scheppende principe, mannelijk, vrouwelijk of allebei.
De energie van Michaël is heftiger en krachtiger (maar tegelijkertijd ook beschermend) dan van de andere Aartsengelen. Als Michaël verschijnt en aan het werk gaat, dan gaat de mens door verschillende crisissen heen. Dit is een ‘Wake up call’ voor alle mensen op Aarde.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up