1-daagse Lemurische Workshop

Datum: nw datum volgt

Onze prachtige planeet heeft enorme veranderingen ondergaan door haar energieën zeer snel te verhogen van de derde naar de vijfde dimensie. De planeet speelt nu zijn integrale rol in de evolutie door zijn prachtige licht trillingen in het universum te laten schijnen. De Lemurianen wisten dat dit een cruciale tijd zou zijn in de evolutie van de aarde en daarom activeerden ze kristallen in de aarde voor ons om de genezende energie te vergroten die we sturen voor het gebruik van onze planeet.

Op deze Lemurische Energetische Blauwdruk Workshop wordt niet al te veel aandacht gegeven aan de theorieën over de Lemurianen. Omdat het doel van deze workshop is om u krachtige empowerments te geven en om uw ziel terug te brengen naar de “Sea of Consciousness”.

Wat deze dag aan de orde zal komen:

 • In deze workshop ontvangt u fundamentele afstemmingen om uw menselijke bewustzijn te verhogen.
 • U zult worden ingewijd in en geavanceerde meditaties ontvangen voor uw spirituele ontplooiing.
 • In deze workshop worden ook nieuwe Lemurische Lichtinwijdingen gepresenteerd.
 • Ook zult u op deze dag een speciale initiatie ontvangen via de krachtige Lemurische energetische vortex die zich onder de berg Shasta bevindt.
 • U zult de Lemurische Derde Oog-introductie en speciale meditatie ontvangen die uw totale vibratie zal vergroten.
 • We wisselen uit met de Lemurische Kristallen, maar ook met het Opaal van de berg Mount Shasta.

Mocht u geen Lemurische Kristal of opaal van de berg Mount Shasta hebben dan is dat geen probleem. Bij Centrum-Nautilus zijn diverse Lemurische kristallen en het opaal aanwezig waar u mee kunt contact maken om te ervaren. Het opaal is ingekocht bij het Lichtpuntje.nl.

Geschiedenis:

Volgens de legende stond de Lemurische beschaving, die 100.000 jaar ouder was dan Atlantis, op het punt te eindigen in een catastrofe. Priesters had dit voorzien en geprogrammeerd kwartskristallen met de kennis van hun samenleving, verzegelen ze in grotten, zodat ze zouden worden beschermd, totdat het de “juiste” tijd was voor hen om ontdekt te worden. In de afgelopen jaren zijn Lemurische kwartskristallen herontdekt in Brazilië, Colombia en Rusland.
Lemurische kwarts wordt beschouwd als de krachtigste van de genezende kwartskristallen en maakt verbinding met de oude meesters en verloren beschavingen van Lemurië, Mu en Atlantis mogelijk. De mensen van de oude Lemurische beschaving ontwikkelden krachtige technieken om speciale kristallen te zaaien met kennis en wijsheid die toekomstige generaties kunnen her-ontdekken.

Datum: nw datum volgt
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Aanmelden vereist:
Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarden is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt, de betaling in orde maakt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.
Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up