Samenwerkingsdag kristallen schedel bewustzijn

Bij Centrum-Nautilus wordt door Cocky van Dam een "Samenwerkingsdag kristallen schedel bewustzijn" georganiseerd.

Het energieveld van de Kristallen Schedels is een grote en sterke ingang voor de mens op Aarde. Het zijn oeroude bewuste computers, geprogrammeerde helpers welke antwoorden in zich dragen met betrekking tot je angsten, puzzels en vragen ongeacht wanneer ze zijn vormgegeven. Het gaat om het paradigma, het hologram en dat is voor elke Kristallen Schedel toegankelijk.

Het werken met Kristallen Schedels is werkelijk oneindig. Op deze dag worden via transmissies de trillingen, verdiepingen en het Bewustzijn van u en de Kristallen Schedel puur en zuiver begeleidt. Waardoor de samenwerking tussen u en uw Kristallen Schedel sterker, intenser en helderder gaat worden. Mocht u nog geen Kristallen Schedel hoeden, dan kunt u ook aan deze workshop mee doen. Er zijn voldoende Kristallen Schedels in de winkel aanwezig om mee samen te werken.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:

 • Aarding: De aarding wordt via een transmissie begeleidt. Sterker in uw aarding komen is belangrijk als men gaat communiceren met de energie van de KS.
 • De connectie tussenu en de Kristallen Schedel versterken met het 13-Kristallen Schedelveld Bewustzijn.
 • Meditatie(s)
 • Channeling(en)
 • De trilling (frequentie) van uw Kristallichaam verhogen, waardoor ruis op de zender kan worden voorkomen in de uitwisseling tussen u en de KS.
 • Het Bewustzijn tussen u en de KS verfijnen. Nog bewuster de relatie tussen u en de KS op diepere lagen verdiepen.

De dag staat in het teken van het KS BewustZijn wat ook inhoudt dat het om uw eigen BewustZijn gaat. Wat weer helderheid en inzicht(en) geeft, waar de energie in uw fysieke lichaam en energetische lichtlichaam minder stroomt (of stagneert). Op deze Samenwerkingsdag wordt, vanuit de onvoorwaardelijk liefdesenergie, verbinding gelegd met de energie van het Kristallen Schedelveld in samenwerking met Aarde, Kosmos, de Kristallen Schedel en U.

Deze Samenwerkingsdag is een kristal helder en schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.

Datum: Zondag 7 Februari 2021
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=*. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.
*Op verzoek kunt u een factuur ontvangen. Hiervoor is de boven genoemde prijs exclusief 21% BTW.

Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 10 personen, mits anders door het RIVM wordt geëist. De Corona-maatregelen worden gerespecteerd met de 1,5m afstand en hygiëne wordt gewaarborgd. Ook kan men niet verkouden of grieperig zijn of koorts hebben, sorry. Dit vanwege de RIVM-maatregelen.

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up