Sjamanistische healingavond op 23 Oktober 2020

Op Vrijdagavond 23 Oktober a.s., organiseert Kees van Wanrooij bij het mooie spirituele Centrum-Nautilus in Hoeven een healing avond gebaseerd op de Lakota tradities.

Kees van Wanrooij gaat een sjamanistische healing-avond verzorgen waarbij de zuivering van onszelf en Moeder Aarde centraal zal staan. Op deze avond wordt onbeperkt zuiver water aangeboden (Mni Wicose, Sacred Water).

Als een Tiospaye, one family, one cirkel verbinden we ons met alle Cirkels die we maar kunnen bereiken. We vragen de Spirits uit alle windrichtingen om ons te helpen en te helen op deze weg. We werken hierin vanuit de Lakota traditie met Drum en zang. U mag rustig zitten en ervaren.

Er zal een altaartje gemaakt worden waarop u uw sacreds en krachtvoorwerpen op kunt leggen. Ook dat zorgt voor een krachtige energetische verbinding.

Het is fijn als u bij opgave reeds betaald i.v.m. huur en dergelijke. Wees op tijd want na aanvang is begrijpelijkerwijs geen toegang meer mogelijk.

Wees ook op tijd met opgave want 15 personen is echt de max voor deze bijzonder ervaring.

Deel dit gerust met uw vrienden en vriendinnen.

Data: Vrijdagavond 23 Oktober 2020
Aanvang: 19.30 - 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. De avond is van 20.00 tot ongeveer 22.00 met mogelijkheid ervaringen te delen.
Kosten: dit geschenk aan uzelf is € 12,50.
Graag uw eigen kussen meenemen om lekker op te zitten en ga mee in die zuiverende reis.

De deelname is pas definitief na inschrijving en betaling van € 12,50 op rekening: NL17RABO 0188907831 t.n.v. CA van Wanrooij ovv Nautilus. Na betaling ontvangt u van Kees van Wanrooij een bevestiging.

Reserveren kan via Centrum-Nautilus klik hier of bij kees.vanwanrooij@hotmail.com
Voor vragen kunt u Kees van Wanrooij bellen op tel.nr. +31 (0) 6 409 52 225.

Tot snel
Mitakoye Oyasin

Wie is Kees van Wanrooij

Kees van Wanrooij, ook wel bekend als Rojewolf, heeft een zeer breed repertoire te bieden. Variërend van de Griekse mythologie, tot verhalen uit het land der indianen en van Ierse sages tot spannende sprookjes.
Als vanuit het niets kwamen de dromen en visioenen zo'n twintig jaar geleden na en tijdens een uitputtende periode van scheiding , werkverandering en verhuizen.
"They grab you, wake you up and put you on the Red Road" zo verwoorde een medicijnman het tegen mij met een glimlach. Ik voelde me zo herkend ineens en zo vereerd. Een verwarrende tijd en een mooie tijd.
Zoveel afgeleerd op weg naar authenticiteit en dus even zovele deuren geopend voor nieuwe informatie van een andere frequentie.
Ik heb veel mogen leren van Spirit en al die prachtige medicijnmensen. Ik heb zelfs de Chanupa mogen ontvangen, een eervolle drager van de Heilige Pijp.
Zo liefdevol.
Een pittige opleiding , dankbaar en nederig tegelijkertijd.
En nog zoveel te leren.

Ook middels het verhalen vertellen (Verhalenverteller-keesvanwanrooij.nl)  probeer ik mensen in hun hart te raken .
Een bijzondere weg de Red Road en ik hoop het met u te mogen delen.
 
Met vriendelijke groet,
Verhalenverteller Kees van Wanrooij 0031(0)640952225

Op zijn prachtige website kunt u nog meer over Kees lezen: http://www.verhalenverteller-keesvanwanrooij.nl/
De theatervoorstelling Roosje Weiss, een kind in de oorlog, is uitgebracht als luisterboek, met prachtige Jiddische en Armeense muziek. Bij alle reguliere boekhandels te bestellen.  ISBN 978-90-817604-1-6.

P.s.: Op de avond zelf zal Kees nog een mandje zetten voor een free gift om het werk te kunnen continueren. Let wel een Free gift, geen plicht!

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up