Stemexpressie avonden

Stemexpressie-avonden

Met onze stem verwoorden we hoe we ons voelen en wat we van iets vinden. Het is een tool tot hoe wij ons uitdrukken, maar de stem kan ook dienen om het vertrouwen en plezier in uzelf te versterken. Uw eigen stem wijst u de weg naar binnen, een zoektocht die niet moeilijk of ongemakkelijk hoeft te zijn om te ontdekken.

De stem wordt al sinds de oudste tijden gebruikt voor heling, verwerking en bekrachtigen van onszelf. Het is een oervorm om verbondenheid te voelen en bij kracht en ontroering te komen. 

Door simpele klanken worden diepe en oude gebieden in uzelf aangeraakt: wetenschappelijk gezien oude delen van de hersenen, spiritueel gezien de wijsheid van lichaam en ziel. Die gebieden in uzelf weer bevrijden en laten klinken, dat is stemexpressie. Dit is wat we op deze stemavond(en) gaan ervaren. U hoeft geen ervaring te hebben met stemexpressie of goed te kunnen zingen. Het is voor iedereen mogelijk. Het zijn gezellige en ongedwongen avonden met als doel ‘’vertrouwen en plezier’’.

De Stemavonden vinden plaats op elke 3e Woensdagavond van de maand

Aanvang: 19.30 – 20.30 uur
Vanaf 19.15 uur is de zaal open.
De avonden zijn toegankelijk voor alle geïntresseerden. Het is mogelijk om iedere keer te komen, maar dat is niet verplicht. Er is instroom mogelijk van nieuwe mensen en ook voor mensen die eenmalig meedoen.

Per avond: € 20, = euro p.p. per deelname
Vanwege de Corona periode is het aantal deelnemers gewijzigd naar:
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 8

De deelname is pas definitief na inschrijving t.n.v. "Stemexpressie avond + datum" en onze bevestiging.

Klik hier voor reserveren.


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up