Dag Workshop Aardi(n)g

Aarde/Aarding/Aardig

Bij Centrum-Nautilus wordt door Cocky van Dam een nieuwe workshop "Aardi(n)g" georganiseerd.

Deze workshop staat geheel in het teken van “Aarde/Aarding/Aardig”. Waarom deze woord speling... en wat hebben ze met elkaar gemeen dan alleen het eerste deel van het woord? Wat heeft aarde met aardig en met aarding te maken? En Wat heeft aardig met aarde en met aarding te maken? en Wat heeft aarding met aarde en aardig te maken? En En Enz.

Veel meer dan men op het eerste gezicht zou denken.

Bovenstaande combinaties en woordspeling is zeer rijk aan mogelijkheden en overeenkomsten en connecties. Alle drie hebben ze een enorme invloed op uw dagelijks welzijn. Hoe vaak heeft u wel niet te horen gekregen dat u ‘niet goed geaard bent’, ‘balans kwijt bent’, onaardig bent, etc. Nou ik zelf heel vaak (zie de tekst bij "Eigen ervaring"). Uw gevoelens van wel of niet in balans zijn hebben alles te maken met het aarde element.

Het aarde element, de aarde energie is de verbindende energie tussen alle elementen (5-elementen leer). Uw aarde element wordt in uw lichaam vertegenwoordigd door uw midden (buik), uw spijsvertering. Ook de vertering in uw mind valt onder het aarde element. Is uw aarde element uit balans dan heeft u de neiging tot piekeren.

Eigen ervaring
Toen ik zelf voor de eerste keer naar een therapeut ging (25 jaar geleden) deelde de therapeut mij al heel snel mede dat ik niet goed geaard was. In de loop der jaren kreeg ik dit van diverse collega's te horen, maar wat bedoelde men nou precies en hoe deed je dit dan. Ik kreeg allerlei adviezen en oefeningen mee, maar wat ik ook probeerde het bleef een dingetje bij mij. Dit werd toen een hele zoek tocht, hoe nu toch goed en krachtig in mijn aarding te komen en te blijven.

Invloed
In de afgelopen 25 jaar heb ik van alles ervaren en bij geleerd over aarding, maar er is mij ook het één en ander opgevallen. Zoals de invloed van de verschuiving van het magnetisch veld, rondom de aarde, op ons als mens. Deze verschuiving heeft namelijk grote invloed op onze eigen aarding, in de workshop zal ik dit meer toelichten.

Onderzoekers
Zelfs onderzoekers hebben ontdekt dat de magnetische noordpool steeds sneller opschuift naar het oosten. Sommige wetenschappers zien er zelfs een voorbode in van een ingrijpend verschijnsel. De magnetische noordpool schuift al langer op van Canada richting Siberië.

Verschuiven
Dat betekent dat ook ons eigen energieveld aan het verschuiven is. Dit heeft allerlei invloeden op gedrag en gezondheid. Het proces dat het magnetisch veld aan het verschuiven is, is natuurlijk niet stop te zetten, maar er is wel een manier om goed in uw eigen aarding te blijven.

Chaos
Door deze verschuivingen wordt er veel omgewoeld en komt er veel boven tafel. Dit zal, en geeft al, chaos te weeg brengen. Dat uiteindelijk invloed op ons gedrag, thuissituatie, economie en ga zo maar door gaat hebben/heeft. Alles is en wordt onderste boven gekeerd.

Aarding
Als de aarding sterk is zullen de stappen en handeldingen, die u vanuit een sterke aarding zet, meer en meer gedragen worden. Hierdoor versterkt u het contact met uw hoger zelf of te wel uw soefereine ik.

Wat wordt hiermee bedoeld
Als de aarding in u zelf sterk is, komt alles wat u aan handelingen doet, vanuit de innerlijke beweging. Vanuit die beweging wordt alles wat u doet gedragen of te wel gevoed en ondersteunt. Dat klinkt misschien zweverig, maar het is juist allesbehalve dat. Hierdoor komt er meer innerlijke rust en balans in u en vanuit die beweging handelt u dan weer. Dit komt u en uw omgeving weer ten goede, dus aardig .

Wat o.a. deze dag aan de orde komt
- Diverse tools en mogelijkheden worden u aangereikt hoe nu goed in uw eigen aarding te kunnen blijven tijdens de snelle veranderingen waar we nu en de komende tijd mee te maken hebben en gaan krijgen.
- Invloed 5G straling op uw aarding.
- Oefeningen waarin u het verschil zult voelen wanneer u wel en wanneer u niet geaard bent.
- Kennis overdracht.
- Persoonlijke aandacht op uw eigen aarding.
- Adem halen en in het NU belanden.
- Ontspanning/Meditatie/Rust moment.

Datum: Zondag, 28 Februari 2021
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 95,=*. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.
*Op verzoek kunt u een factuur ontvangen. Hiervoor is de boven genoemde prijs exclusief 21% BTW.

Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.

De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers/sters en het maximum aantal deelnemers/sters is 10 personen, mits anders door het RIVM wordt geëist. De Corona-maatregelen worden gerespecteerd met de 1,5m afstand en hygiëne wordt gewaarborgd. Ook kan men niet verkouden of grieperig zijn of koorts hebben, sorry. Dit vanwege de RIVM-maatregelen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up