Magische Driehoek Reis naar je dragende midden

Weekend 6 & 7 juni 2020

Beschrijving: Zacht en liefdevol nemen we je mee op een innerlijke reis. Een reis dieper in je lichaam, in je botten, cellen en organen. Naar nieuwe gebieden, om de schatten van jouw vrouwelijkheid te herontdekken. Je te herinneren…. de driehoek van de baarmoeder en eierstokken omringd de intieme bron van onze creatieve, seksuele en spirituele potentie. Je baarmoeder vertelt jouw levensverhaal. Je eierstokken dragen jouw potentieel en vruchtbaarheid. Samen vormen ze een Magische driehoek waarin de vrouwenlijn wordt vertegenwoordigd. 

Hoe beleef jij je lichaam? Hoe beleef jij je vrouwelijkheid? Ervaar je vrijheid, schroom, verstilling of beweging? We nodigen je uit om te voelen. Om vanuit je eigen wensen op je innerlijke wijsheid en intuïtieve lichamelijkheid aan te sluiten en je helende vermogen te versterken. We nemen tijd om te ontspannen, plezier te maken, diep te voelen, te dansen en te bewegen. We maken gebruik van anatomie, oefeningen en visualisatie om de verschillende elementen van ons bekken en buik te ervaren. 

Je reisbegeleiders Monica Ouwens, Marieke Wielinga & Marjet de Pauw

IMG 1139Monica Ouwens: “Meer dan 35 jaar begeleid ik vrouwen, deel ik mijn kennis over het lichaam en vrouwelijkheid in dans, meditatie en Tao. Voor deze reis heb ik mijn 2 vriendinnen gevraagd om mij te ondersteunen. Marieke met haar humor, diepte en fijngevoeligheid en Marjet met haar zachtheid, warmte en voeding in klank en kleur. De sfeer is ongedwongen, veilig en vol humor.

Locatie

We zijn te gast in spiritueel Centrum Nautilus. Deze krachtplaats, vormgegeven door Cocky van Dam, brengt je in een tijdloze atmosfeer. De ruimte voelt geaard en tegelijkertijd tilt het je als een heilige plaats op. Naast het programma is er alle ruimte om te chillen in de prachtige tuin of je te laten inspireren door de kracht van de Kristalkamer.

Praktische informatie

Data: Zaterdag 6 juni 9.30 tot 22.00. Zondag 10.00 tot 17.00 uur

Informeer naar de mogelijkheden voor overnachting.

Bijdrage: 235 euro inclusief thee, koffie & lekkers.

Inschrijving: Je schrijft je in via e mail. Je plaats is gereserveerd als je 40 euro overmaakt op rekeningnummer NL87 INGB 0795 5429 84 tnv M. Ouwens Breda. Je kunt tot 2 weken van tevoren kosteloos annuleren, daarna worden de kosten in rekening gebracht. 

Prins Hendrikstraat 31
4835 PK Breda
Telefoon: 076 565 44 27 of 06 234 252 42

www.praktijkmonicaouwens.nl

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up