Meditatie


meditatie avond 72Deze avonden zijn heerlijk ontspannend en laden je weer op. Het opschonen van zware energieën, het ontspannen lichaam en geest zijn belangrijke onderdelen op deze meditatie-avonden. Door het vele moeten en het drukke leven is overleven vaak meer waar we mee bezig zijn dan in contact zijn met de werkelijke levenskracht van Moeder Aarde en dus die van ons zelf.

De Aarde is Pure Levenskracht, Harmonie, Balans, Vreugde, Ruimte en Onvoorwaardelijke Liefde. Al wat leeft op aarde wordt gevoed door deze levensenergie. Wij mensen dus ook, maar door het vele moeten kunnen we het nogal eens anders ervaren. 

Bewuster levenskracht ervaren en dit werkelijk kunnen be-leven geeft harmonie in jezelf en met de omgeving. Op deze avonden zal het ontspannen van het lichaam en het hoofd, via meditatie, worden uitgenodigd. 

Deze avonden zijn levenskracht-voedend voor lichaam en geest.

De meditatie avonden vinden plaats op de 3e Maandagavond van de maand ipv op de Donderdag.

Om 19.30 – 20.30 uur met uitloop tot 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur is de zaal open. De avonden zijn toegankelijk voor alle geïntresseerden. Het is mogelijk om iedere keer te komen, maar dat is niet verplicht. Er is instroom mogelijk van nieuwe mensen en ook voor mensen die eenmalig meedoen.


Kosten: € 20,= euro p.p. per avond.  Deze avonden zijn los te volgen.
Minimaal aantal deelnemers: 5
Maximaal aantal deelnemers: 13

De deelname is pas definitief na inschrijving t.n.v. "meditatieavond + datum (3e maandag vd maand)" en onze bevestiging.

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up