Workshop Merlijn

Twee-daagse Workshop Merlijn

Deze workshop gaat door bij maximaal 3 personen. Er zullen niet meer dan 3 personen deel kunnen nemen aan deze workshop. Dit vanwege de afstand die gewaarbogrd dient te worden vanwege het Corona-virus. Ook mag men niet verkouden zijn of grieperig.

De energie van Merlijn (ook wel bekend als de witte tovenaar) wordt op deze twee daaagse workshop op een hele leuke en uniek manier aan u overgedragen. Deze dagen staan helemaal in het teken van de Nieuwe Aarde energie. Heel direct en toepasbaar gaat u deze energie ervaren. De samenwerking tussen Merlijn, de Aardewezens en u zal worden versterkt.

Vandaag de dag is men niet meer zo in contact met "magie". De technologie heeft in de maatschappij een grotere rol gekregen dan de innerlijke magie en de natuurlijke wijsheid. Merlijn wist als geen ander hoe belangrijk het was om met je innerlijke magie in contact te zijn en samen te werken met de Aardewezens en de Natuur. Hij wist wat de effecten zouden zijn als de mens zijn magie zou verliezen en wat dit voor uitwerking zou krijgen op de mens. Merlijn handelde altijd vanuit zijn innerlijke wijsheid en kende de taal van de magie als geen ander.

Naast alle inhoudelijke kennis, gaan we natuurlijk ervaren en oefenen. Healingen en transmissies ontvang je vanuit de energie van Merlijn. Uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Op deze twee dagen:

  • worden praktische tools meegegeven over hoe men kan samenwerken met de energie van Merlijn in het dagelijks leven.
  • wat kan de energie van Merlijn voor jou gaan betekenen.
  • welke veranderingen kan dit jou en je leef omgeving brengen.
  • wordt het contact met de Aardewezens versterkt.
  • het contact samenwerken met Merlijn versterken tussen u en Merlijn

Wie was Merlijn hiervoor?
Saint Germain was Merlijn, de onvergetelijke, maar over wie geen juiste informatie terug te vinden is. Hij is de oude man, die de geheimen van de jeugd en de alchemie kende; die de sterrenkunde beoefende in Stonehenge en soms volgens zeggen, door zijn magische krachten zware stenen verplaatste. Helaas denken velen dat Merlijn een figuur is uit een legende.

In de 5e eeuw, te midden van de chaos van een stervend Romeins keizerrijk, stond er een koning op om het land te verenigen dat versplinterd was door elkaar bestrijdende legerleiders en uit elkaar geslagen was door Saksische indringers.

Deze koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel hadden aan hun zijde de oude Merlijn zelf, half druïde priester en half christelijke heilige ziener, een magiër, een raadgever en een vriend die de koning door twaalf veldslagen leidde teneinde een nieuw koninkrijk te stichten en een tijd van vrede tot stand te brengen.

In samenwerking met Merlijn begeleidt Cocky van Dam deze prachtige dagen.

Datum: Zondag 26 April en Zondag 24 Mei 2020
Aanvang:
10.00 uur - 16.00 uur - Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan jezelf is € 190,=.  Voor koffie, thee & eenvoudige lunch wordt gezorgd.

Mocht bovenstaande data u niet gelegen komen en u heeft interesse om deel te nemen, neem dan contact met Cocky van Dam op.

Extra info:
Vele jaren heeft Cocky van Dam diverse malen de plekken waar Merlijn vaak is geweest bezocht. Zoals Tintagel in Cornwall, Glastonbury en diverse plekken in Schotland en Frankrijk. Cocky van Dam is vele malen afgereisd naar deze plekken, dit deed zij alleen of met een groep. Hierdoor heeft zij een hele sterke band opgebouwd met de energie van Merlijn. Ook heeft zij, zonder tussen komst van derde, diverse inwijdingen van hem mogen ontvangen. De samenwerking tussen Merlijn en haar is heel sterk en vanuit deze connectie wil zij jullie heel graag deel genoot maken en laten beleven wat hij vertegenwoordigd.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up