VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

Samenwerkingsdag Kristallen Schedel Bewustzijn

Bij Centrum-Nautilus wordt door Cocky van Dam een "Samenwerkingsdag" Kristallen Schedel Bewustzijn georganiseerd. Het energieveld van de Kristallen Schedels is een grote en sterke ingang voor de mens op Aarde. Het zijn oeroude bewuste computers, geprogrammeerde helpers welke antwoorden in zich dragen met betrekking tot je angsten, puzzels en vragen ongeacht wanneer ze zijn vormgegeven. Het gaat om het paradigma, het hologram en dat is voor elke Kristallen Schedel toegankelijk.

Het werken met Kristallen Schedels is werkelijk oneindig. Op deze dag worden via transmissies de trillingen, verdiepingen en het Bewustzijn van jou en de Kristallen Schedel puur en zuiver begeleidt. Waardoor de samenwerking tussen jou en je kristallen Schedel sterker, intenser en helderder gaat worden. Mocht je nog geen Kristallen Schedel hoeden, dan kan je ook aan deze workshop mee doen. Er zijn voldoende Kristallen Schedels in de winkel aanwezig om mee samen te werken.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:

  • Aarding: De aarding wordt via een transmissie begeleidt. Sterker in je aarding komen is belangrijk als men gaat communiceren met de energie van de KS.
  • De connectie tussen jou en de Kristallen Schedel versterken met het 13-Kristallen Schedelveld Bewustzijn.
  • Meditatie(s)
  • Channeling(en)
  • De trilling (frequentie) van je Kristallichaam verhogen, waardoor ruis op de zender kan worden voorkomen in de uitwisseling tussen jou en de KS.
  • Het Bewustzijn tussen jou en de KS verfijnen. Nog bewuster de relatie tussen jou en de KS op diepere lagen verdiepen.

De dag staat in het teken van het KS BewustZijn wat ook inhoudt dat het om jou eigen BewustZijn gaat. Wat weer helderheid en inzicht(en) geeft, waar de energie in jouw fysieke lichaam en energetische lichtlichaam minder stroomt (of stagneert). Op deze Samenwerkingsdag wordt, vanuit de onvoorwaardelijk liefdesenergie, verbinding gelegd met de energie van het Kristallen Schedelveld in samenwerking met Aarde, Kosmos, de Kristallen Schedel en JIJ.

Deze Samenwerkingsdag is een kristalheldere en schitterend cadeau aan jezelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.

Data:
Er zijn drie data keuze mogelijkheden voor deze workshop. Mocht je een voorkeur hebben dan graag dit even opgeven bij de inschrijving. Uiteraard mag je ook 2 of 3x deelnemen aan deze workshop dag. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers/sters. Het maximum aan deelnemers/sters is 12 personen.

  • hebben reeds plaats gevonden. Nieuwe data volgt t.z.t.

Vanaf 10.15 uur is de zaal geopend.

Kosten:
Dit geschenk aan jezelf is € 95,=.  Voor koffie, thee & lunch wordt gezorgd.

 

keyboard_arrow_up