Yogalessen

 

Yogalessen

De yogalessen worden gegeven door Lian De Weert. In 1994 begon zij haar yoga docenten opleiding bij Mudita Yoga in Den Bosch. Mudita betekent vreugde en dat bracht deze 3-jarige opleiding haar ook. Hierna heeft zij zich gespecialiseerd in yoga voor senioren en zwangerschapsyoga bij Samsara in Bilthoven. Hierdoor kon zij zich aansluiten bij de Nederlandse Vereniging voor Yoga docenten Nederland. De jaren hierna heeft zij nog vele cursussen gevolgd o.a. in chakra's, meditatie, yoga nidra, omgaan met lichaamsbeperkingen, bekkenbodem versterking, ademklachten, mindfulness, enz. Yoga geeft haar vreugde en plezier en dit brengt zij ook over aan de deelnemers.

In 2015 heeft zij de Bocam opleiding bij het CNGO succesvol afgerond. Drie jaar is zij hier opgeleid volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze. Hierbinnen zijn voeding, massage, acupunctuur en Qi-Gong oefeningen de basis. De cursus Westerse Medische Basiskennis die voldoet aan de nieuwe PLATO-eisen heeft zij inmiddels ook succesvol afgerond.

Elke Dinsdagavond geeft zij 2 yogalessen van 19.00 tot 21.30 uur bij Centrum Nautilus.

Meer informatie over haar yogalessen

Bewustwording, ontspanning, adem en werken aan een soepel lichaam en geest staan centraal bij haar yogalessen. Yoga en qi-gong zijn niet prestatiegericht en daardoor mogelijk voor iedereen. Oefeningen voert u binnen uw eigen grenzen uit. Juist kijken naar wat u wel kan zal u zelfvertrouwen geven en met liefde en respect voor uw eigen lichaam gaat u zo uw grenzen langzaam verleggen.

Een yogales

Een les begint meestal met een oefening om de aandacht bij uzelf in het hier en nu te brengen, het zorgt ervoor dat uw hoofd ontspant en uw adem rustiger wordt. Daarna komen de oefeningen die zorgen voor een soepeler lichaam en met uitdaging, maar ook met respect voor uw lichaam worden uitgevoerd. Een les eindigt met een ontspanningsoefening en/of een meditatie. Adem (een beter gebruik van uw longinhoud), bewustwording (hoe daag ik mezelf uit maar blijf ik binnen mijn grens), spanning en ontspanning en het soepeler maken van spieren en gewrichten staan hierbij centraal.

Mocht u intresse hebben om eens een les bij te wonen, dan kunt u met Lian of met Centrum Nautilus contact opnemen.

logo lian de weert w 373 h 263 q 100De website van Lian: yogaliandeweert.nl

 

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up