Yogalessen

 

yoga 2959226 960 720Yogalessen van Lian De Weert

In 1994 begon zij haar yoga docenten opleiding bij Mudita Yoga in Den Bosch. Mudita betekent vreugde en dat bracht deze 3-jarige opleiding haar ook. Hierna heeft zij zich gespecialiseerd in yoga voor senioren en zwangerschapsyoga bij Samsara in Bilthoven. Hierdoor kon zij zich aansluiten bij de Nederlandse Vereniging voor Yoga docenten Nederland. De jaren hierna heeft zij nog vele cursussen gevolgd o.a. in chakra's, meditatie, yoga nidra, omgaan met lichaamsbeperkingen, bekkenbodem versterking, ademklachten, mindfulness, enz. Yoga geeft haar vreugde en plezier en dit probeert zij ook over te brengen aan de deelnemers.

In 2015 heeft zij de Bocam opleiding bij het CNGO succesvol afgerond. Drie jaar is zij hier opgeleid volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze. Hierbinnen zijn voeding, massage, acupunctuur en Qi-Gong oefeningen de basis. De cursus Westerse Medische Basiskennis die voldoet aan de nieuwe PLATO-eisen heeft zij inmiddels ook succesvol afgerond.

Elke Dinsdagavond geeft zij 2 yogalessen van 19.00 tot 21.30 uur bij Centrum Nautilus.

Meer informatie over haar yogalessen
Bewustwording, ontspanning, adem en werken aan een soepel lichaam en geest staan centraal bij haar yogalessen. Yoga en qi-gong zijn niet prestatiegericht en daardoor mogelijk voor iedereen. Oefeningen voer je binnen je eigen grenzen uit. Juist kijken naar wat je wel kan zal je zelfvertrouwen geven en met liefde en respect voor je eigen lichaam ga je zo je grenzen langzaam verleggen.

Een yogales
Een les begint meestal met een oefening om je aandacht bij jezelf in het hier en nu te brengen, het zorgt ervoor dat je hoofd ontspant en je adem rustiger wordt. Daarna komen de oefeningen die zorgen voor een soepeler lichaam en met uitdaging maar ook met respect voor je lichaam worden uitgevoerd. Een les eindigt met een ontspanningsoefening en/of een meditatie.Adem (een beter gebruik van je longinhoud), bewustwording (hoe daag ik mezelf uit maar blijf ik binnen mijn grens), spanning en ontspanning en het soepeler maken van spieren en gewrichten staan hierbij centraal.

Mocht je intresse hebben om eens een les bij te wonen, dan kan je met Lian of met Centrum Nautilus contact opnemen.

logo lian de weert w 373 h 263 q 100De website van Lian: yogaliandeweert.nl

 

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up