Blog

Reading - Healing

Het Orakel van Delphi
Foto, het Orakel van Delphi.

READING - HEALING
Al vele jaren, met wat tussen pauzes van rust “kijk ik mee", alleen met toestemming, in het dagboek van diegene die een afspraak bij mij heeft gemaakt voor een reading/healing. De afspraak die men bij mij maakt kan diverse redenen hebben om bijvoorbeeld inzicht of helderheid te krijgen betreffende een bepaald thema wat minder makkelijk stroomt. Dit kan op werk gebied of een privéaangelegenheid zijn of wat dan ook. De energie wordt in beweging gezet door de vraag en de uitnodiging is hierdoor gemaakt door de klant en hierdoor kan ik meekijken

Lees meer ...

Blijheid - Vrijheid

Vrij en Blij

LEKKER WARM hé.
We kunnen allemaal wel merken dat verandering op alle fronten in beweging is. Soms gaat mijn bloed er van koken.... over verhitting. De ene keer kan ik uit het verhaal stappen en de andere keer zit ik midden in het verhaal en kan ik me druk maken over de bizarre uitspraken en regels rondom het Corona. Alles grijpt men aan onder het mom “Corona”.

BOEK AAN HET LEZEN
Op dit moment lees ik een boek. Dat is wel weer even geleden dat ik een boek gelezen heb. Dit boek zag ik langskomen op FB, het heet:

Lees meer ...

Intuïtieve ontwikkelingsreis

Geboorte spiraal

Intuïtieve ontwikkelingsreis

In 1997 ervoer ik mijn allereerste "intuïtieve reis". De “intuïtieve reis” die ik ondernam was een Reiki cursus. Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten. Nadat ik mijn eerste initiatie had ontvangen, gloeide mijn handen als kool en begon ik enorm veel te dromen. Ook kwamen herinneringen terug van mijn verleden die ik had weggestopt omdat het nogal heftig was. Ondanks mijn herinneringen die terugkwamen heb ik na deze eerste Reiki cursus enkele maanden later deel 2 en een jaar later deel 3, de masterclass, gedaan. Ik was toen opdat moment Reiki-master. De energie stroming was
Lees meer ...

Benut de Corona periode

slak in tekening 

 

Benut de Corona periode

De laatste spirituele reis die ik met een groep heb ondernomen was vorig jaar oktober naar de Kristal Geode Grot te Spanje.

Het thema voor deze reis was Welkom, Aankomen, Toegang, Kenbaar……Niets en Iets…..
Gek genoeg, doet deze Corona periode mij nu weer terugdenken aan die reis. Door de Corona situatie is er een stilstand ontstaan in allerlei bewegingen en toch in deze stiltstand periode voel ik ook heel veel beweging.

Niets en Iets
Niets is meer hetzelfde en toch is in dit niets een iets.

Dit iets voelt als een nieuwe beweging die

Lees meer ...

Jaaroverzicht 2020

Hallo Lezers,

2019 11 04 08.02.05 320x226Dit jaar staan er voor Centrum-Nautilus (CN) allerlei nieuwe bijzondere gebeurtenissen te gebeuren. Zoals een tv-opname bij RTL4.

Nog enkele leuke aanvullingen op de eerdere info van de Paranormale Beurs te Rijswijk die op 25 en 26 Januari a.s. plaats vindt. CN zal op deze Beurs specifiek haar reizen onder de aandacht gaan brengen. Want deze beurs heeft als thema "Ontdekkingsreis". Er komt een speciaal "eiland" in het midden van de beurs, waar diverse reisorganisaties hun aanbod zullen aanbieden. Zo ook CN, hoe mooi sluit dit thema aan op het aanbod van reizen bij CN. Ook zal ik

Lees meer ...

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up