Blog

Reiswereld en de invloed van Corona deel 2

cruiseschip

Reiswereld en de invloed van Corona deel 2

In het eerste deel schreef ik over stel dat als we weer massaal met zijn alle op reis zouden gaan, dan zal het vast niet meer gaan zoals we gewend waren of het gaat geheel anders.

In dit tweede deel gaat het over massatoerisme en anders reizen.

Al vele jaren is er massatoerisme. Op stranden, nationale parken, museums, de attractieparken, steden en dichter bij huis, de Keukenhof, Amsterdam en Giethoorn. In Amsterdam en Giethoorn kwamen meer toeristen voor dan dat er lokale mensen wonen. Dit zijn nog maar twee voorbeelden

Lees meer ...

Ho'oponopono

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn ervaring met het Ho'oponopono gebed

In 2009 hoorde ik voor het eerst over het Ho’oponopono gebed. Een dierbare vriendin, die al vele jaren in Hawaï komt, sprak het gebed uit en mijn hele fysieke lichaam reageerde hierop.

Mijn nieuwsgierigheid werd getrikkerd en ik ging op “avontuur”. Op internet en in vele boeken is omschreven waarom dit gebed zo krachtig is. Zelf heb ik ook de eenvoud en de onvoorwaardelijke liefde, die in deze vorm wordt uitgesproken, als zeer intens en vrij ervaren.

Toen ik, samen met 3 vriendinnen, Hawaï in 2012 bezocht, kwamen we, via een van deze vriendinnen,

Lees meer ...

Reiswereld en de invloed van Corona deel 1

Praying Hands of Mary 11 

Onderstaande Blog gaat over de huidige situatie in de reiswereld en over als men weer kan gaan reizen.

Reiswereld en de invloed van Corona
Van de één op andere dag is reizen van - en naar een plek buiten ons directe leef omgeving liever niet en bijna niet meer mogelijk. Naar het buitenland reizen is op dit moment al helemaal onmogelijk, mits het heeeeel urgent is, maar dan nog. Vele landen hebben de boel op slot gezet.

Coronavirus COVID-19
Corona heeft van de één op andere dag een heleboel in onze manier van leven verandert. Zo ook het

Lees meer ...

Benut de Corona periode

slak in tekening 

 

Benut de Corona periode

De laatste spirituele reis die ik met een groep heb ondernomen was vorig jaar oktober naar de Kristal Geode Grot te Spanje.

Het thema voor deze reis was Welkom, Aankomen, Toegang, Kenbaar……Niets en Iets…..
Gek genoeg, doet deze Corona periode mij nu weer terugdenken aan die reis. Door de Corona situatie is er een stilstand ontstaan in allerlei bewegingen en toch in deze stiltstand periode voel ik ook heel veel beweging.

Niets en Iets
Niets is meer hetzelfde en toch is in dit niets een iets.

Dit iets voelt als een nieuwe beweging die

Lees meer ...

Het spiraal

Het spiraal

Inzichten die ik ervaarde over het symbool "spiraal".

Het spiraal (ook verbonden met de cirkel) is waarschijnlijk het oudste symbool van de menselijke spiritualiteit. Zelfs in het woord “spiritualiteit” zit het woord “spiraal”. Op elk continent werd het spiraal al duizenden jaren geleden in rotsen getekend. Het symbool stond toendertijd voor de zon. De zon maakt elke drie maanden een spiraalvormige baan. Dit doet mij linken naar onze eigen zonnevlecht, 3e chakra, die als een navelstreng (DNA-streng) verbinding heeft met de Moeder vanuit de Baar-moeder.
Ook in het heden is het spiraal nog steeds belangrijk. Dit symbool staat voor

Lees meer ...

De Koning der dieren is vrij

De Koning der dieren is vrij

waterval met Leeuwenkop erinDe Aarde schokt hevig en er raast een zeer zware storm over land. Na jaren lange gevangenschap trillen op eens de muren van zijn afgesloten ruimte hevig en vallen om. In deze ruimte stond zijn kooi. De kooi wordt omhoog getilt en valt met een harde klap op de grond. De deur kraakt en het slot breekt open. Hij is wat beduust, maar herstelt zich en zet onwennig zijn eerste stap buiten zijn kooi, zijn eerste stap in vrijheid.

Het lichaam van de Leeuw siddert en huivert van gevoeligheid door de harde wind en

Lees meer ...

Connectie met de Hathor’s

Connectie met de Hathor’s

Hathor 1 klAl meer dan 10 jaar werk ik samen met de Hathor’s. Dit is in 2007 door Tom Kenyon in Amsterdam toen geheractiveerd. Ik weet nog dat ik mee ging met een vriend naar een Kerk in Amsterdam. Na een introductie van Tom Kenyon begon hij de klanken door te geven van de Hathor’s, op dat moment sloegen (bijna) de stoppen bij mij door. De klanken kwamen zo intens binnen dat ik het gevoel had van mijn stoel te worden geblazen. Ik herkende zo intens de klanken, dat ik spontaan mee begon te klanken. Totaal onverwachts gebeurde

Lees meer ...

Bob Marley / het levende verbond

Bob Marley / het levende verbond

Bob marley met leeuw en ethiopieAl in 08-09-2014 schreef ik voor mijzelf onderstaand verhaal op. Graag deel ik dit verhaal met jullie in deze blog.

“Onderstaand verhaal is tot op de dag van vandaag nog steeds gaande. Dit komt omdat ik nog steeds allerlei spirituele plekken bezoek. Hierdoor wordt het verhaal nog steeds verder met de eerdere beleefde verhalen verbonden. De verdieping van het Kristallijne licht gaat maar door en door en door mij heen. Het is een Never Ending Story, het Levende Verbond verbindt zich met alles wat ik heb be-leefd en be-leef en nog ga be-leven

Lees meer ...

De verhaalloze periode

2019 10 20 18.45.38

De verhaalloze periode

“Het was geen periode van doen, maar van zijn. Stapje voor stapje ontvouwde de Verhaal loze Periode zich”.
Mijn verhaalloze periode vanaf 15-11-2015 tot 08-08-2018

Op 15-11-2015 ben ik, Cocky van Dam, van de één op andere dag gestopt met de praktijk Candaluna en het reisbureau Candaluna-travel. Er waren in mijn aansluitingen allerlei verschuivingen en aanpassingen gaande. Het herpositioneren van deze aansluitingen waren in volle gang.
Omdat die bewegingen zo veel met me deed voelde ik dat ik geheel diende te stoppen met al mijn activiteiten en die beslissing viel, ook voor mij, geheel onverwachts op 15-11-2015.

Lees meer ...

Candaluna / Shekinah / ISIS / Sophia

 

Candaluna / Shekinah / ISIS / Sophia

Deze Blog gaat over de ontmoeting met de energie van Shekinah via de Kristallen Schedel Candaluna dat plaats vond in September 2009 EN de link met het “Levende Verbond” EN de beleving van de Seleniet Geode-Grot reis in September 2019.

Ik was uitgenodigd (September 2009), door Keith Campbell, om met mijn Kristallen Schedel Candaluna een aantal plaatsen te gaan bezoeken, in Schotland, die op de Rozenlijn liggen. Keith Campbell is een kenner op het gebied van de Rozenlijn. Ik wist op dat moment nog niets van zijn achtergrond af, maar had hem al wel kort

Lees meer ...

Kerstverlichting

Kerstverlichting

De lezing over De Gulden Snede op zondag 8-12-2019, vond plaats op een geheel andere wijze dan ik zelf had kunnen voorzien.

blog kerstverlichting

Ik had alle ruimte deze dag om aandacht te geven aan het plaatsen van de "kerstverlichting" in- en rondom het huis. (Wij namen dit jaar geen kerstboom, omdat onze nieuwe kat, Luna, zeer nieuwsgierig is en graag over al op klimt/springt. Vandaar dat de kerstverlichting extra aandacht kreeg in en rondom het huis).

2019 12 12 thuis

Kerstverlichting interessant woord en woordspeling daar er het woord "verlicht" in zit: Kerst verlichting. Kerst verlicht, maar dat wordt niet bij iedereen zo beleefd,

Lees meer ...

Assisi

Reis verslag van een dag in Assisi

Op 11-11-'19 reisde ik vanuit Bologana af naar Assisi (As-Si-Si). Had al jaren de wens om naar Assisi te gaan vandaag was het zover. Na eerst een koffietje te hebben gedronken zijn mijn partner en ik door het bijzondere dorpje Assisi gelopen richting de Tombe van St. Franciscus.

2019 11 11 koffie tentje2019 11 11 baseliek Franciscus

Beneden in de crypte waar het graf van St. Franciscus is, hangt een respect volle sfeer. Zijn lichaam ligt in een hoge zuil. Je ziet niets van zijn graf, daar het volledig ommuurt is. Ik liep gek genoeg links om en bleef staan aan de

Lees meer ...

Channeling

Goodmorning Sunshine

In deze Blog voeg ik twee channelingen bij elkaar omdat ze over het Aquarius tijdperk gaan. De eerste channeling gaat over het jaar 2019 en de tweede over 2020.

Ze sluiten heel mooi op elkaar aan. Ik wens je veel lees plezier toe.

Lieve lezers,

Eind 2018 ontving ik van mijn gidsen de volgende boodschap, waarvan het verzoek was dit (indien ik dit wilde) eventueel te delen. Ik heb deze boodschap toen der tijd gedeeld op FB, maar nu ik een Blog heb deel ik dit graag ook op mijn Blog-pagina "Channelingen". Het volgende kwam aan info binnen. Aansluitend de

Lees meer ...

Sardinië

Sardinië

Sardinië is een eiland waarin mythe en werkelijkheid naast elkaar bestaan en waarin verre verleden en heden naast elkaar zichtbaar zijn. Het is een eiland van de Moedergodin, van de feeën, van de reuzen en waar de prehistorische healing tempels nog zeer actief zijn. Het is een eiland waar de magie nog in de lucht hangt, tastbaar is en voelbaar is. Sardinië Is een Magisch Eiland met een rijke prehistorie. De speculaties over Sardinië galmen tot zo hoog als ‘het vroegere Lemuriën’.

In Juli 2010 reisde ik voor het eerst af naar Sardinië. Het land heeft een grote diversiteit

Lees meer ...

Jaaroverzicht 2020

Hallo Lezers,

2019 11 04 08.02.05 320x226Dit jaar staan er voor Centrum-Nautilus (CN) allerlei nieuwe bijzondere gebeurtenissen te gebeuren. Zoals een tv-opname bij RTL4.

Nog enkele leuke aanvullingen op de eerdere info van de Paranormale Beurs te Rijswijk die op 25 en 26 Januari a.s. plaats vindt. CN zal op deze Beurs specifiek haar reizen onder de aandacht gaan brengen. Want deze beurs heeft als thema "Ontdekkingsreis". Er komt een speciaal "eiland" in het midden van de beurs, waar diverse reisorganisaties hun aanbod zullen aanbieden. Zo ook CN, hoe mooi sluit dit thema aan op het aanbod van reizen bij CN. Ook zal ik

Lees meer ...

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up