Channeling

Goodmorning Sunshine

In deze Blog voeg ik twee channelingen bij elkaar omdat ze over het Aquarius tijdperk gaan. De eerste channeling gaat over het jaar 2019 en de tweede over 2020.

Ze sluiten heel mooi op elkaar aan. Ik wens je veel lees plezier toe.

Lieve lezers,

Eind 2018 ontving ik van mijn gidsen de volgende boodschap, waarvan het verzoek was dit (indien ik dit wilde) eventueel te delen. Ik heb deze boodschap toen der tijd gedeeld op FB, maar nu ik een Blog heb deel ik dit graag ook op mijn Blog-pagina "Channelingen". Het volgende kwam aan info binnen. Aansluitend de channeling voor het jaar 2020.

2019, Aarde woelt haar aarde om

"Zoals jullie ervaren zijn het al enige tijde roerige tijden. Dit komt omdat Moeder Aarde haar aarde omwoelt. Moeder Aarde is met een grote Transformatie bezig. De aarde is te veel aangestampt (gemanipuleerd). In 2012 was de 1ste shift en in 2020 zal de 2e shift plaatsvinden. Het jaar 2019 zal nog roerig worden omdat De Aarde te veel is "'aangestampt". De komende winter is een mooie tijd om te dromen/wensen, vanuit het hart. Vele dieren gaan in winterslaap en Moeder Aarde vangt hun "dromen" op. Die ze in de Lente weer tot bloei laat komen. Dit kunnen mensen ook benutten, de wintertijd. Nieuwe zaden zullen meer en meer in de Nieuwe Aarde wortelschieten. Het jaar 2020 zal En EN worden. Energie en Materie. Niet meer alleen materie, dat was het Vissen tijdperk. De nieuwe tijd, het Aquarius tijdperk, dat staat voor En EN. Vanaf 2020 zal Energie en Materie niet meer los van elkaar staan, maar samenkomen. Het bewustzijn van de mens gaat een hoge upgrading ontvangen. Het jaar 2019 wordt nog wat roerig (omwoelen). Na het omwoelen kunnen de nieuwe zaden wortelschieten. De hartsenergie zal meer en meer voet aan de grond krijgen "EN EN"

Channeling voor het Jaar 2020 2020,  'Alles is mogelijk'

Deuren - Poorten staan open. Het is nu aan jullie zelf de toegang te geven en de toestemming te geven, door te gaan. De Sfinxen toen in de tijd van Egypte bewaakten de ruimte. Ze bewaakte de poorten en niet ieder kon binnen gaan.

Marokko 2014

Men had de Ank nodig, de sleutel, de toegang, de code, de energie, de afstemming. De Sfinxen hielden de wacht. Zodat niemand de ruimte kon bedoezelen, men was zeer streng en het was nodig want men wist er komen nog verschillende tijdperken van verdoezeling, van verzwakking, van vermomming. En er zijn veel vermommingen, er wordt gespeeld in rollen. Kijk maar rondom jullie, naar de wereldleiders vermomd in hun rol.

Doordat alle poorten open zijn kan de innerlijke - en uiterlijke beweging in beweging komen. Zodat de beweging beweegt, de beweging kan erin en eruit.

SfinxDe Sfinxen beschermde, maar nu in dit Aquarius tijdperk is het de Liefde die zal beschermen. Zodat de mens niet meer in scheiding hoeft te leven, maar in En En kan leven en dat brengt verbinding, "Samenhorigheid". Dit brengt mensen in verbinding en niet in afgescheidenheid.

2020, is een grote aanroep naar de Essentie. Zich niet meer verliezen in gevolge, 2020.

Levenskracht is 2020, om nu terug te komen in de Kracht van het Leven.
Niet meer het spel van Macht en On-Macht, maar Pure Levenskracht.

 

Aquarius tijdperk en Vissen tijdperk wat zijn die grote verschillen.
Vissentijdperk was het spel van macht en onmacht. Macht en onmacht creëert het spel van overleven.
Terwijl Aquarius tijdperk het tijdperk van Kracht is, pure Levenskracht. Niet meer het spel van overleven. Dit tijdperk is het tijdperk van pure levenskracht, de vrouwelijke energie is Open en zal stromen en stromen. Overvloed geen tekorten.

vrouw met vuur2020 is Levenskracht, om nu terug te komen in de Kracht van het Leven. We staan nog maar aan het prille begin van dit hele nieuwe Tijdperk waar diverse tijdperken op gelinkt zijn. Een tijdperk van versmelting. Dat wat vast zit samensmelt en hoe smelt men, door Vuur. Niet om te verbranden, maar men spreekt over versmelten. Om samen te smelten naar de kracht van Eeuwigheid. Daar is waar Aquarius tijdperk voor staat, de kracht van Eeuwigheid. Het leven stopt niet het gaat eeuwig verder.

Aquarius tijdperk is Thuiskomen in de Essentie “De Bron”’, De Pure Levenskracht.

In het Aquarius tijdperk is alles mogelijk.aquarius foto

 

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up