Blog

Reiswereld en de invloed van Corona deel 2

cruiseschip

Reiswereld en de invloed van Corona deel 2

In het eerste deel schreef ik over stel dat als we weer massaal met zijn alle op reis zouden gaan, dan zal het vast niet meer gaan zoals we gewend waren of het gaat geheel anders.

In dit tweede deel gaat het over massatoerisme en anders reizen.

Al vele jaren is er massatoerisme. Op stranden, nationale parken, museums, de attractieparken, steden en dichter bij huis, de Keukenhof, Amsterdam en Giethoorn. In Amsterdam en Giethoorn kwamen meer toeristen voor dan dat er lokale mensen wonen. Dit zijn nog maar twee voorbeelden

Lees meer ...

Ho'oponopono

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn ervaring met het Ho'oponopono gebed

In 2009 hoorde ik voor het eerst over het Ho’oponopono gebed. Een dierbare vriendin, die al vele jaren in Hawaï komt, sprak het gebed uit en mijn hele fysieke lichaam reageerde hierop.

Mijn nieuwsgierigheid werd getrikkerd en ik ging op “avontuur”. Op internet en in vele boeken is omschreven waarom dit gebed zo krachtig is. Zelf heb ik ook de eenvoud en de onvoorwaardelijke liefde, die in deze vorm wordt uitgesproken, als zeer intens en vrij ervaren.

Toen ik, samen met 3 vriendinnen, Hawaï in 2012 bezocht, kwamen we, via een van deze vriendinnen,

Lees meer ...

Reiswereld en de invloed van Corona deel 1

Praying Hands of Mary 11 

Onderstaande Blog gaat over de huidige situatie in de reiswereld en over als men weer kan gaan reizen.

Reiswereld en de invloed van Corona
Van de één op andere dag is reizen van - en naar een plek buiten ons directe leef omgeving liever niet en bijna niet meer mogelijk. Naar het buitenland reizen is op dit moment al helemaal onmogelijk, mits het heeeeel urgent is, maar dan nog. Vele landen hebben de boel op slot gezet.

Coronavirus COVID-19
Corona heeft van de één op andere dag een heleboel in onze manier van leven verandert. Zo ook het

Lees meer ...

Assisi

Reis verslag van een dag in Assisi

Op 11-11-'19 reisde ik vanuit Bologana af naar Assisi (As-Si-Si). Had al jaren de wens om naar Assisi te gaan vandaag was het zover. Na eerst een koffietje te hebben gedronken zijn mijn partner en ik door het bijzondere dorpje Assisi gelopen richting de Tombe van St. Franciscus.

2019 11 11 koffie tentje2019 11 11 baseliek Franciscus

Beneden in de crypte waar het graf van St. Franciscus is, hangt een respect volle sfeer. Zijn lichaam ligt in een hoge zuil. Je ziet niets van zijn graf, daar het volledig ommuurt is. Ik liep gek genoeg links om en bleef staan aan de

Lees meer ...

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up