Candaluna / Shekinah / ISIS / Sophia

 

Candaluna / Shekinah / ISIS / Sophia

Deze Blog gaat over de ontmoeting met de energie van Shekinah via de Kristallen Schedel Candaluna dat plaats vond in September 2009 EN de link met het “Levende Verbond” EN de beleving van de Seleniet Geode-Grot reis in September 2019.

Ik was uitgenodigd (September 2009), door Keith Campbell, om met mijn Kristallen Schedel Candaluna een aantal plaatsen te gaan bezoeken, in Schotland, die op de Rozenlijn liggen. Keith Campbell is een kenner op het gebied van de Rozenlijn. Ik wist op dat moment nog niets van zijn achtergrond af, maar had hem al wel kort ontmoet, vlakbij de ‘Yew-tree’ (in Schotland), tijdens de spirituele reis, die ik in Mei van 2009, had georganiseerd naar de Glen Lion. Ik had de groep meegenomen naar o.a. de ‘Praying Hands of Mary’, ‘the Glen Lion’, ‘Rosslyn-Chapel (zie de 2 bijgevoegde foto's)’, de berg ‘Schiehallion’ en nog veel meer bijzondere plekken die allemaal een link hebben met het Christus Bewustzijnsveld (Maria Magdalena en Jezus). Deze reis heb ik vele jaren met veel liefde en toewijding georganiseerd. Wie weet dat na de Corona periode deze reis zich weer gaat aandienen.

2011 Roslin Chapel    2014 Schotland Rosslyn Chapel

We hadden visitekaartjes uitgewisseld en het contact was gelegd. In het Skypegesprek wat plaats vond kreeg ik ineens heel sterk het gevoel dat ik deze man wilde ontmoeten. Zoals ik al eerder schreef, ik wist niets van hem af, en het gesprek was nog niet eens op gang gekomen. Het eerste wat ik hem eigenlijk zei: "Ik kom deze maand (September) naar je toe, vind je dit goed." Zijn eerste reactie was van "uuuhhh" en gelijk erachteraan "JA". Door drukte was ik er niet aan toegekomen om op zijn website te kijken (die toen nog actief was) en uit te zoeken wie hij was of wat hij deed. Direct toen ik aankwam gingen we al op pad naar een plek in de omgeving van Edinburgh. Hij zei mij: "ik zal je de komende dagen naar vele plekken brengen die je wel zal herkennen". Ik wist eerst niet wat hij bedoelde, maar snel voelde ik al waarom ik dus hier met hem moest zijn. Hij heeft mij werkelijk teruggebracht in de tijd en vele herinneringen kwamen terug in mijn bewustzijn. 

Hij bracht mij naar allerlei krachtplaatsen die verbonden zijn met de Rozenlijn, de energie van Merlijn, Egypte en wat al niet meer in Moeder Aarde. Eén van de ervaringen die op deze reis plaatsvond tijdens een transmissie was op mijn kamer: Ik stemde mij af op de Kristallen Schedel Candaluna en ik voelde tijdens deze afstemming dat zij mij dieper en dieper de Aarde in bracht. Opeens hoorde ik een vrouwenstem en zag veel licht met een violet-achtige magenta kleur en ook de kleur blauw. Deze stem nodigde mij uit door een smalle poort te komen. Ik zei tegen deze vrouwenstem: "dat wil ik wel, maar er kan er maar 1 door heen. Er kunnen er niet meer door heen." Toen zei zij: "dat klopt want ook een smalle poort dient zijn doel".

Ik voelde een warme omhullende energie en ging naar binnen. Deze energie werd sterker en sterker in mij en mijn Hart was vol van Liefde. Toen zei deze vrouwenstem: "je kent mij al zeer lang. Vele vrouwennamen heb jij al ontvangen van mij, maar deze naam heb je van mij nog niet in dit leven eerder gehoord. Op mijn verzoek noem je mij nu Candaluna, maar je kent mij ook als *Shekina." De energie stroomde door mijn hele lijf, alles stond in vuur en vlam. Het leek wel of ik koorts had. Shekina zei: "ik ben de aanwezigheid van God en deze energie heeft betrekking op het vrouwelijke aspect van de heilige drie-eenheid." Het is de energie die binnen de dimensie huist van de Heilige Geest. Shekinah is de zichtbare manifestatie van de goddelijke aanwezigheid. Toen ik terugkwam uit deze transmeditatie merkte ik dat ik anders in mijn vel zat. Ik voelde dat ik niet meer de 'oude' was. Er was iets wezenlijk veranderd in mij. De volgende avond hadden Keith en ik een ontmoeting met een Sjamaan. Het eerste wat hij vroeg was of ik de KS bij me had en ik zei: "ja." Hij vroeg of hij haar mocht zien. Dat mocht natuurlijk en direct begon deze Sjamaan mij veel informatie te vertellen. Hij zei o.a.: "This CS is The Goddes, she is the face of God. Her light is the Earth and the Cosmos, she is ALL." Ik wist niet zo goed hoe te reageren, maar heb diep gehuild en vele gevoelens stroomde door mij heen. Op die avond hebben er mooie uitwisselingen plaatsgevonden. Toen ik weer thuis was, ben ik de naam Shekinah op internet gaan opzoeken om te kijken wat het zou kunnen betekenen. De naam klopt helemaal bij de Kristallen Schedel Candaluna, zij is de vrouwelijk Scheppingskracht. 

isis y la virgen maria

De naam van de Kristallen Schedel was in een andere periode in de geschiedenis “ISIS”, met als roepnaam “Sophia”, maar zei ze; “Het gaat niet om het oude, maar om het nieuwe” en mijn nieuwe naam is “Candaluna”, maar ik laat je vele vrouwelijke archetype energieën voelen en her-beleven. 

Ik herinner mij nog op een reis door Patagonië en Paaseiland, in 2013, dat de gidsen mij deelde over Candaluna: “Als U naar Candaluna kijkt, ziet U de Nieuwe Aarde” en ook dat kan ik tot op de dag van Vandaag beamen.

Het is nu 2019 en inderdaad ik heb werkelijk al zoveel met haar beleefd op de vele reizen die wij samen hebben ondernomen, maar ook als ik thuis ben onderga ik allerlei inzichten en healingen. De laatste reis (September 2019) was naar de Seleniet Geode-Grot met als thema het “Iets” en het “Niets”. Toen ik Candaluna plaatste in de Geode, kwam alles samen. Het Iets ontmoete weer het Niets en uit het Niets komt het Iets.

Het Niets is wat nu in Candaluna IS. Ook deze reis zal weer verder worden vervolgd. 

*Deze tekst vond ik laatst nog op internet. De Shekinah wordt gezien als de fysieke, Vrouwelijke Aanwezigheid van God op de Aarde. De Belichaming.
Ze wordt in verband gebracht met de Wolk**, die boven de Tent van Samenkomst hing, toen Mozes de berg Sinaï beklom. Na zijn ervaring met het Aangezicht van God, bouwt Mozes een kist voor de wetstafelen en zo ontstaat de Ark van het Verbond ***. De Ark van het Verbond representeert de Vrouwelijke Aanwezigheid van God.

** In de reading, die werd doorgegeven aan de reizigers die mee gingen op de Seleniet Geode-Reis, werd gezegd; “Candaluna is in de Wolken”. Dat sluit ook weer zo mooi aan bij bovenstaande omschrijving.

*** En weer zo’n mooie schakel. Deze schakel connect met het blog verhaal “Het Levende Verbond”’.

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up