Kerstverlichting

Kerstverlichting

De lezing over De Gulden Snede op zondag 8-12-2019, vond plaats op een geheel andere wijze dan ik zelf had kunnen voorzien.

blog kerstverlichting

Ik had alle ruimte deze dag om aandacht te geven aan het plaatsen van de "kerstverlichting" in- en rondom het huis. (Wij namen dit jaar geen kerstboom, omdat onze nieuwe kat, Luna, zeer nieuwsgierig is en graag over al op klimt/springt. Vandaar dat de kerstverlichting extra aandacht kreeg in en rondom het huis).

2019 12 12 thuis

Kerstverlichting interessant woord en woordspeling daar er het woord "verlicht" in zit: Kerst verlichting. Kerst verlicht, maar dat wordt niet bij iedereen zo beleefd, dat het verlicht. Vaak zit er wat lading op hoe deze kerstdagen in te vullen of vorm te geven, maar kerst verlicht en herinnert ons, ons eigen Christus-licht. Het kristallijne licht waar Jezus mee geboren werd op aarde, maar OOK in ons allen aanwezig is. De kerst dagen zijn voor mij een extra her-innering aan mij eigen Kristallijne licht en dat het mij verlicht.

En op zondag 8-12-2019, heb ik dit in- en rondom het huis en Centrum-Nautilus, letterlijk vormgegeven. Ik woon aan de Bovenstraat nummer 8 en op de 8ste dag van de 12e maand heb ik een binnen en buiten beweging, zo boven zo beneden beweging gemaakt met Kristallijne licht. Niet dat ik niet bewust ben van mijn kristallijne licht, maar toen ik bezig was met de Kerstverlichting kwam dit verhaal ineens zo bij mij binnen.

  

En waarom ik dit verhaal pas plaatste op 12-12-12 op Facebook, nou ook daar had ik niet over nagedacht, maar het was wel toevallig een volle maan manifestatie portaal-dag. Door het verhaal te plaatsen op die volle maan manifestatie portaal-dag, manifesteerde ik nog sterker in mij het Kristallijne-licht van zo binnen als zo buiten en zo boven als zo beneden in mij. Misschien dat bovenstaande verhaal wel heel vergezocht is, maar het kwam van binnenuit om het naar buiten toe te plaatsen.

De Gulden Snede lezing had toch plaats gevonden alleen in een geheel andere uitdrukkingsvorm en anders dan ik bedenken kon. Het heeft zich uitgedrukt en gemanifesteerd via Kerst- Verlichting te voelen, te her-inneren, vorm te geven en te plaatsen als verhaal.

Veel liefs,
Cocky van Dam

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up