VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

Contactgegevens

Centrum Nautilus
Bovenstraat 8
4741AV Hoeven
Tel: 06-508 24 840
Mail: info@centrum-nautilus.nl

 

  • Bellen voor een afspraak of voor inlichtingen? Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 9.30 uur in de ochtend, maar emailen kan natuurlijk ook naar info@centrum-nautilus.nl.
  • Open Dag Nieuwe Openingstijden: Eke vrijdag van 10.00 - 17.00 uur is er bij Centrum Nautilus Open Dag. Je kan dan de bijzondere kristallen komen bekijken en kopen, de ruimtes e/o de tuin bezichtigen en natuurlijk kennis maken. Het kan voorkomen dat er geen Open Dag is, vanwege een reis of andere omstandigheden, meer info. zie Kalender.

  • Waar is de entree? Aan de voorzijde van het huis is een hek. Dit hek is de toegang naar het Centrum. Via het grindpad zie je aan de rechterzijde donkerrode hoge deuren. Links daarvan zie je een witte houten deur. Deze witte houten deur is de ingang van het Centrum. Achter deze witte houten deur bevindt zich de praktijkruimte en de multifunctionele ruimte. 

  • Waar kan ik parkeren? Parkeren is in het hele dorp gratis. Je kan de auto meestal voor de deur parkeren of in de straat of in de straten rondom de Bovenstraat.

  • Waar ligt Hoeven? Het plaatsje Hoeven ligt tussen Etten-Leur en Oudenbosch. In de Provincie Noord-Brabant omgeving Breda. 

 

Warme Harte groet,

cocky rondjeCocky van Dam

 

Bedankt! Je bericht is verzonden. Er is iets misgaan. Probeer het opnieuw. Het captcha antwoord was niet goed. Probeer het opnieuw.

 

keyboard_arrow_up