Contactgegevens

 

Bellen voor een afspraak kan van Maandag t/m Vrijdag tussen 8.30 en 9.30 uur in de ochtend.

Elke Vrijdag van 10.00 - 15.00 uur is er bij Centrum Nautilus Open Dag. Op de Open Dag is het mogelijk de kristallen te kopen, de ruimtes e/o de tuin te komen bekijken.

Mocht Centrum Nautilus door omstandigheden of reizen niet open zijn, dan staat dit op deze pagina vermeld bij zie *.  Natuurlijk is het altijd mogelijk om op een andere dag te komen. Laat dit ons weten via de mail, telefonisch of een bericht te sturen via het onderstaande contactformulier.

Zie*:
Gesloten op Vrijdag 9 Augustus a.s.
Gesloten op 29 Augustus t/m 6 September 2019 (Reis naar Italiƫ)
Gesloten op 28 September t/m 5 Oktober 2019 (Reis naar Spanje)

Als je je wilt inschrijven voor een activiteit of reis gaarne je contactgegevens via het contactformulier versturen en in je bericht vermelden om welke activiteit / reis het gaat.

Je inschrijving is pas definitief nadat je van Centrum Nautilus een bevestiging hebt ontvangen.

De entree van het Centrum bevindt zich achter het woonhuis.
Aan de voorzijde van het huis is een hek. Dit hek is de toegang naar het Centrum. Via het grindpad zie je aan de rechterzijde donkerrode hoge deuren. Links daarvan zie je een witte houten deur. Deze witte houten deur is de ingang van het Centrum. Achter deze witte houten deur bevindt zich de praktijkruimte en de multifunctionele ruimte.

Parkerken is in het hele dorp gratis. Men kan de auto parkeren in de straat of in de straten rondom de Bovenstraat.

Warme Harte groet,

cocky rondjeCocky van Dam

Centrum Nautilus
Bovenstraat 8
4741AV Hoeven
Tel: 06-508 24 840
Mail: info@centrum-nautilus.nl

Bedankt! Je bericht is verzonden. Er is iets misgaan. Probeer het opnieuw. Het captcha antwoord was niet goed. Probeer het opnieuw.