VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

Bob Marley / het levende verbond

Al op 08-09-2014 Schreef ik voor mijzelf onderstaand verhaal op. Nu deel ik het graag op mijn nieuwe web-site. 

“Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds gaande. Dit komt o.a. doordat ik nog steeds allerlei spirituele plekken bezoek. Hierdoor wordt het verhaal nog steeds verder met de eerdere beleefde verhalen verbonden. De verdieping van het Kristallijne licht gaat maar door en door mij heen. Het is een Never Ending Story, het Levende Verbond verbind zich met alles wat ik heb be-leefd en be-leef en nog ga be-leven."

Sinds mijn negende ben ik al GROOT fan van Bob Marley. Zijn muziek voelde ik als kind al in mijn hart, ondanks dat ik de teksten toen nog niet begreep. Zijn Reage muziek maakt me vrolijk en tevens ontspande het me, het was voor mij een soort "medicijn". De liederen, van BM, gaan o.a. over vrijheid, gelijkwaardigheid en de rechten van de mens, maar ook over Jezus. 
Zijn muziek voelt voor mij als “niets moet”, “vrijheid” “laten” en “loslaten”. Heerlijk moeiteloos in het leven gaan staan, zo voelde voor mij altijd de essentie van zijn boodschappen die hij doorgaf in zijn liederen, maar er was ook iets anders. Dat "Iets" voelde ik wel, maar wat ik toen nog niet begreep als ik naar zijn muziek luisterden. Ik kwam dan in een soort trance en voelde zo’n diepe verbinding met een trilling die ik toen nog niet kon omschrijven. Nu vele jaren later en vele ervaringen verder vallen de puzzelstukjes in elkaar. Bob Marley raakte toen al in mij het Kristallijne licht aan, het Christuslicht waar ik mij zo in Thuis voel.

Wat misschien niet zo bekend is over Bob Marley is dat zijn inspiratie, voor zijn muziek, opgedaan werd in Ethiopië. Toen ik zelf in 2011 in Ethiopië kwam vertelde de gids, die ons van plek naar plek bracht, mij dat Bob Marley, voordat zijn carrière begon, naar Ethiopië was gekomen om de Reage muziek eigen te maken, maar Bob Marley had meer met Ethiopie. De sleutel ligt in zijn album “Legend”. 

Graag verwijs ik ook naar de web-site van Herbert van Erkelens. Waar Herbert over schrijft is voor mij heel herkenbaar. Daar ik dit zelf (wel in een nieuw jasje) ook heb beleefd en letterlijk heb ervaren voordat ik überhaupt van het Christusbewustzijn, af wist. 
Voor mij is het verhaal over “Bob Marley en de Leeuw van Juda” geen fictie of zomaar een roman. Bob Marley had heel veel met het Christusbewustzijn en het Levende Verbond.

Het Christusbewustzijn werd bij mij geheractiveerd toen ik in 2006 “wakker” werd, toen is mijn verhaal weer verder gegaan….Dit kwam doordat ik in contact kwam met een Kristallen Schedel genaamd "Tulsa of Trust". Mijn leven is toen werkelijk 180º veranderd (dit verhaal volgt later nog). Het werken met Kristallen Schedels en het spiritueel reizen is sinds dien begonnen. Vanaf 2008 met mijn geliefde Kristallen Schedel Candaluna zijn we samen naar menig bijzondere plekken op Aarde afgereisd. Zo ook naar Ethiopië. Zij begeleidt mij en heeft mij al veel laten ervaren in het Christusbewustzijn - het Kristallijne licht. Waardoor ik zelf kan zeggen; ik voel het Levende Verbond, ik be-leef EN ik Leef de weg naar het Levende Verbond.

Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds gaande. Dit komt o.a. doordat ik nog steeds allerlei spirituele plekken bezoek. Hierdoor wordt het verhaal nog steeds verder met de eerdere beleefde verhalen verbonden. De verdieping van het Kristallijne licht gaat maar door en door mij heen. Het is een Never Ending Story, het Levende Verbond verbind zich met alles wat ik heb be-leefd en be-leef en nog ga be-leven.

Candaluna en ik in Ethiopie 2011Lalibela Ethiopie

Dank voor het lezen.
Warme Harte Groet,
Cocky van Dam

keyboard_arrow_up