Reviews

 

Dag allemaal,

Dank je wel voor je bericht Cocky. Ik vond het ook een hele mooie dag. En wie weet wat er uit gaat ontstaan.

Warme groet,
Marijke

Lieve allen,

Zeer krachtige dag die voor mij veel in beweging bracht, ook het aanraken van een blokkade.

Ik dank jullie voor alles wat werd aangeraakt en gedeeld.

Tot een ander moment,
met hartelijke groet,
Lia

Recensies van de Bijeenkomst Kristallen Schedel Keepers.

Lieve Cocky,

Ik ben blij en dankbaar met de dag die we bij je gehad hebben, de “Bijeenkomst Kristallen Schedel Keepers”.

De “Alien”-steen is een nieuw anker voor me geworden, waar ik me onwillekeurig op richt als ik me voel verkrampen en niet weet wat waar is.

Door me op deze “Alien”-steen te richten ontstaat er weer rust en helderheid.

Ik voel me dankbaar en geraakt. Liefs Wilma.

Recensie Privé coaching-dagen

De twee privé coaching-dagen welke ik een paar weken geleden bij Cocky heb gedaan waren beslist een investering in mijzelf, wat ik iedereen kan aanraden.

Vooral wanneer je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en steeds gevoeliger wordt, kunnen sommige situaties je levensvreugde steeds meer verstoren.

Ik wilde het anders voor mijzelf, maar wist niet op welke wijze ik dit zou kunnen bewerkstelligen. 

De privé coaching was intensief, maar heeft inzicht gegeven via het gevoel, wat niet in woorden is uit te drukken. 

Door opvoeding, alsmede ervaringen in dit leven (en vorige levens) blijf je soms 'hangen' en stagneert de energie. In mijn hoofd kon ik mij bepaalde situaties niet meer herinneren, maar via het gevoel kwam het heel duidelijk binnen. 

Cocky, en haar Gidsen, hebben mij spelenderwijs weer 'in beweging' gebracht.

Het einde van de tweede dag werd afgesloten met een massage healing, wat heel ontspannend was, waarbij oude energie nog dieper werd opgeruimd.

Met de adviezen/tips kan ik verder aan de slag gaan en steeds meer gaan leven in harmonie.

Ook de levenskrachtavonden, workshops en reizen helpen mij enorm en sluiten allemaal heel mooi op elkaar aan!

Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. 

Voor mij ben je 'one in a million', een schot in de 'roos' (het hart).

Liefs, Helga  

Recentie Hathor

Afgelopen weekend, heb ik de workshop van de Hathors mogen volgen bij Cocky. Wat een geweldige ervaring! In een mooie kleine groep, waar heel veel ruimte is voor persoonlijke thema's en vragen, hebben we een serie activaties en initiaties mogen ontvangen van de Hathors. 

Eigenlijk is de beschrijving van de training vrij nauwkeurig in lijn met het proces gedurende de dag. Ik heb ervaren dat dit proces heel diep gaat en ben bijzonder onder de indruk van de impact van de energie van de Hathors, waarbij klank een belangrijke rol speelt. Enkele dagen na de training ben ik eenvoudig in staat om een diep contact te maken met de Hathors en hun energie op mij te laten inwerken via klanken. Het gaat eigenlijk vanzelf. Het voelt iedere keer aan of alle cellen in mijn lijf geactiveerd worden en expanderen, mijn contact met mijn lichaam neemt sterk toe (en ben pas net begonnen).

Daarnaast het ik tijdens de training een prachtige persoonlijke reading en begeleiding mogen ontvangen op een blokkade waarmee ik al lang worstel. Hierin heb ik niet alleen grote stappen mogen maken, maar ik voel ook dat ik dit proces nog verder kan oppakken met de informatie die ik heb gekregen en de ervaringen die ik heb gehad. Tenslotte is het gewoon prachtig om een dag te mogen werken met Cocky en te genieten van haar prachtige reading en healing kwaliteiten, haar liefdevolle persoonlijkheid en aanpak.

Dankjewel voor deze mooie dag. Ik hoop dat je dit nog meer en verder in de wereld gaat zetten zodat veel meer mensen hiervan mogen genieten.

Alexander.

De healingen/readingen die ik van je ontvangen heb, hebben mij helderheid en rust gegeven. Dank voor de aandacht en inzichten die je mij hebt gegeven.


Het was heel bijzonder, al jaren liep ik met “last” op mijn schouders. Door dat het thema Karma zichtbaar werd van mijn moederskant en daar een healing op gebeurde is de drukkende pijn op mijn schouders aanzienlijk verminderd. Dank je wel.


De gesprekken en je liefde volle begeleiding geven mij zoveel kracht. Dank je Cocky voor wie je bent en wat je doet.


Je healingen zijn zo voelbaar voor mij. Elke keer als ik bij je ben geweest voel ik me lichter. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.


Jarenlang had ik last van schimmelinfectie en na enkele behandelingen is er bij mij heel veel aangeraakt. De inzichten op mijn vrouwelijke wond was heel verhelderend en schoonde letterlijk mijn trauma’s en irritatie van de schimmelinfectie.


Door de drukte op mijn werk is het voor mij moeilijk om in mijn lijf te komen. Je aardingsavonden geven mij een grote ondersteuning bij mij zelf te komen.


De Kristallen Schedel Workshop was ongelofelijk interessant. Zo krachtig en puur. Ik kan nog niet precies onder woorden brengen wat er allemaal heeft plaatsgevonden, maar ik voel me zo gezien en jong. Wat een bijzondere dag was deze workshop.  Ik kan het een ieder aanbevelen.  Het was een geschenk aan mijzelf.


Ik ben al enkele keren op de Kristallen Schedel workshops geweest, maar geen van hen zijn het zelfde. Cocky, dank je wel voor de verscheidenheid en liefde volle dag die je mij gegeven hebt. Het is bij jou echt Thuis Komen.


Ik had al via verschillende mensen veel goeds over je reizen gehoord en ik liep al twee jaar met de gedachte mee te gaan op een van je reizen. De eerste keer was de reis volgeboekt. De andere keer kon ik door omstandigheden niet gaan. Nu heb ik mij ingeschreven voor de reis naar Ierland en ik voel me blij als een kind. Ik kijk er heel erg naar uit. 

Mijn ervaring met toen Candaluna-reizen en nu Centrum-Nautilus.

Inmiddels heb ik drie reizen onder begeleiding van Cocky van Dam meegemaakt.

De eerste reis, naar Schotland, gebeurde er heel wat met mij, maar wát precies kan ik niet goed beschrijven. Wat ik echter wel steeds meer opmerkte tijdens de reis, is dat alles begeleid werd van bovenaf. Alles werd afgestemd op de groep, de individuen, de omgeving, het nu. En op het weer. Of het weer op ons?  Het vraagt van de groep open te staan voor het volgen van de beweging in het nu. Daarom wordt niet van tevoren strak vastgelegd hoe, wat, waar en wanneer er bepaalde stappen ondernomen worden. Ik vond dat heel mooi om te ervaren. Zo ging dat ook met de andere reizen. 

We logeerden meest bij bed-and-breakfast gelegenheden en werden heerlijk rondgereden met een busje. Zodoende konden wij goed “processen” zonder ons bezig te hoeven houden met huishoudelijke zaken en vervoer. 

Ook de persoonlijke begeleiding was toppie. Er vonden ook readings en healings plaats. Het laatste volgens mij niet alleen van ons personen, maar ook van de aarde. Volgens mij waren deze reizen het neusje van de zalm. Met begeleiding van Cocky welke op totale gelijkwaardigheid is gestoeld. En waar iedereen werkelijk gezien werd.

In de andere reizen gebeurde er ook veel, waardoor ik echt wel stappen maakte in mijn persoonlijke ontwikkeling, en deze daarna lekker doorrolde.

Paula.

Hallo,

Ik ben Hans Wüstefeld, tot nu toe heb ik alle reizen bij Centrum-Nautilus meegemaakt.

De eerste reis als deelnemer, en daarna als chauffeur en deelnemer.

Wat is nu zo special aan de reizen bij Centrum-Nautilus die Cocky van Dam begeleidt? Het is moeilijk om dit te beschrijven, je moet het ervaren, maar ik ga het proberen.

De reizen die Cocky van Dam begeleidt zijn niet zoals andere groepsreizen, waar je in grote groepen van plaats naar plaats wordt gebracht en elk uur vast staat. De reizen zijn in klein groepsverband en iedereen in de groep is belangrijk. Wil de groep of iemand van de groep ergens langer blijven dan kan dat er is geen stress om weg te gaan.

Ook is elke reis anders. Verschillende keren zijn er reizen naar Schotland, Ierland en Sardinië georganiseerd en elke keer bezochten we andere plaatsen. De groep is belangrijk, maar ook het individu is belangrijk hier wordt veel aandacht aan gegeven.

Groep en individuele readings geven een extra dimensie aan de reizen.

De reizen gaan naar krachtplaatsen, culturele plekken en naar de prachtige plaatselijke natuur. Sommige krachtplaatsen zijn toeristische plaatsen maar andere zijn vergeten of onbekende plaatsen. Cocky en ik zijn in de voorbereiding van elke reis regelmatig in overleg over de plaatsen, die Cocky door krijgt om te bezoeken. 
We bereiden ons voor hoe we daar het beste kunnen komen (soms zijn plaatsen niet bewegwijzerd of onbekend). Door dit overleg zijn we goed voorbereid, om (eventuele) aanpassingen te doen tijdens de reis.

We moeten ons wel goed voorbereiden, omdat Cocky zo in het Nu werkt en geheel in afstemming is met haar Spirits, dat flexibiliteit en open staan voor veranderingen heel essentieel is. Omdat Cocky ook goed aanvoelt wat de mensen in de groep nodig hebben wordt dit ook meegenomen in het bezoeken van plekken. Alles is op elkaar afgestemd en werkt met elkaar samen. Op de dag zelf maken Cocky en ik een planning van de dag indeling, maar dit kan zelfs op de dag zelf nog veranderen omdat alles zo in beweging is. Het reizen vindt geheel in afstemming met wat gaande is plaats.

Het is mooi om te zien hoe de groep en individu in zo’n reis groeien (Ik zelf ook).

Tijdens deze reizen kom je tot je zelf en ontdek je jezelf. 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen: Oude normen en waarden of gewoontes kunnen een blokkade geven aan het welzijn van jezelf en je doen en laten. Door deze reizen is daar inzicht op gekomen. Het veranderen hiervan gaf mij meer levens vreugde en een beter gevoel. De ervaringen tijdens de reis werken nog lang door en zullen niet gauw worden vergeten.Een reis bij Centrum-Nautilus is genieten.

Als aanrader lees de reisverslagen van de vorige deelnemers/sters, dit geeft je ook een indruk wat de reizen voorstellen en doen met de deelnemers/sters.

Hans Wüstefeld (chauffeur bij Centrum-Nautilus).

Samen op weg naar authenticiteit, eenheid en co-creatie

De Hathor workshop gegeven door Cocky van Dam bracht mij in verbinding met de liefdevolle energie van de Hathors. De ‘ontmoeting’ met deze multidimensionale wezens is voor mij een belangrijke stap c.q. wegwijzer op mijn spirituele pad. 

De activaties en helingen met name in het hartcentrum (hartchakra en hartkamers) raakten ons allen diep. We voelden ons veilig, vertrouwd en gekoesterd in de liefdevolle energie van de Hathors. Een gevoel van ‘thuiskomen’. De persoonlijke boodschappen die Cocky binnenkreeg voor ieder van ons, gaven inzichten en (h)erkenning. Een ‘stepping stone’ om verder te kunnen groeien naar eenheid. 

Voor mij persoonlijk is de manier waarop Cocky ons erbij betrok, ons uitnodigde en aanmoedigde onze inzichten en wijsheid te uiten tijdens de workshop, dé manier van samenwerken in de ‘nieuwe wereld’. En de openheid waarop ze uitsprak dat zij niet alle wijsheid in pacht heeft, maar dat we samen aan deze workshop invulling kunnen geven. Je kunt op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect elkaars talenten aanvullen, versterken en bekrachtigen. Of beter gezegd, zoals het universum rekent: een en een is drie! Dat roep ik al jaren! Vooral als ik maar niet begrijpen kon en gefrustreerd rondliep op het werk als ik zag hoe iedereen zich weer terug trok in zijn ‘heilige huisje’ en we ‘afgescheiden’ onze taken moesten uitvoeren in plaats van ‘samen’. Voor mij bestaat er geen concurrentie, maar samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Of zoals Cocky verwoordde, iedereen kan zijn/haar eigen plek in de ruimte innemen, zonder dat de ander voelt dat zijn/haar ruimte wordt ingenomen. Want in ruimte IS alles, want het IS ruimte en dat woord zegt het al “Ruimte” waar alles kan zijn. Je bent dan samen EEN. Zo kan het dus ook, samen werken in (harte)verbinding, zonder het gevoel te hebben dat je ‘hoger of lager staat of meer of minder bent’ dan de ander. Nee, we hebben elkaar juist nodig om een harmonische, vanuit het hart gestuurd, leven op deze aarde te creëren. Maar wel vanuit eigen innerlijke kracht, eigen meesterschap en/of authenticiteit.

Ik ben dankbaar voor deze prachtige ervaring van ‘eenheid’ en het is wederom een bevestiging voor mij persoonlijk dat ik op de goede weg ben. Dat alles wat ik doe vanuit mijn hart en essentie goed is en bijdraagt. De ontmoeting en de verbinding met de Hathors die met het hartbewustzijn werken zal ik koesteren om samen bij te dragen aan het creëren van een nieuwe wereld.

De ‘opgeladen’ bergkristal die ik heb uitgezocht leg ik af en toe op mijn hartthymus chakra. En meteen voel ik weer de liefdevolle energie van de Hathors. Een energie die ons kan helpen op weg naar authenticiteit, eenheid en co-creatie!

Pia Brand, heart tuned singer en healer