VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

quotation marksIk had al via verschillende mensen veel goeds over je spirituele reizen gehoord en ik liep al twee jaar met de gedachte mee te gaan op een van je reizen. De eerste keer was de reis volgeboekt. De andere keer kon ik door omstandigheden niet gaan. Nu heb ik mij ingeschreven voor de reis naar Ierland en ik voel me blij als een kind. Ik kijk er heel erg naar uit.

quotation marks“Cocky begeleidt de reis in alle neutraliteit zodat de energie vrij kan stromen en niets wordt ingevuld, zodat alles ontstaat in het Nu”

De spirituele reis van Centrum Nautilus naar de Seleniet Geode grot in Pulpí was magisch. De locatie in San Juan de los Terreros waar we verbleven was top. Van alle gemakken voorzien voor onze groep en op loopafstand van strand en zee. De reis werd begeleid door Cocky van Dam. De voorbereiding door Cocky en haar spirituele gidsen was grondig. De twee bezoeken aan de Geode grot waren vooraf geboekt, maar de rest van het programma was niet ingevuld, waardoor alles kon ontstaan in het Nu. In het Nu ontstond als vanzelf de magie. Wij troffen de enige gids die onze echte reden voor het bezoek aan de Geode grot begreep en ons volledig vrij liet om ter plekke contact te leggen met de energie van de Geode. Een onmetelijke bibliotheek van Harmonische energetische informatie over ons universum en daarbuiten. De uitwisseling van energie met de Geode heeft nog dagen na geresoneerd en werkt nog steeds door. De professionele begeleiding door Cocky voor en na de bezoeken was super. Door volledig neutraal te blijven kon de informatie die ik nodig had ten volle stromen zonder dat iets door Cocky werd ingevuld. Door de persoonlijke readings van Cocky en haar spirituele gidsen heb ik de sleutel gekregen om volledig bij mijn Zelf te komen. Ik ben haar heel dankbaar voor deze bijzondere reis.

7 oktober 2019

quotation marksEerst even iets over reizen met Cocky:

Inmiddels ben ik verschillende keren met Cocky op reis geweest de laatste jaren. Het begon met Ierland, gevolgd door Sardinie, Abadiania en onlangs de selenietgeode reis naar Spanje. Bijzonder is dat Cocky heel sensitief is afgestemd op de divine timing om aan te voelen wanneer zij wanneer met wie ‘moet’ zijn!
Ik ben blij dat Cocky op mijn pad gekomen is. Voor mij sluit zij heel erg aan omdat zij ‘oningevuld’ de ontmoeting, met wat dan ook, aan durft te gaan. Daarbij is zij in staat om super zuiver af te stemmen op wat op verschillende lagen aanwezig is…..bij deelnemers, de groep, de omgeving, de gidsen…..en in zichzelf.
Wat ik fijn en belangrijk vind is dat Cocky ook zichtbaar en aanspreekbaar is in de persoon die zij is, inclusief haar persoonlijke gedrag en thema’s.
Met Cocky reizen betekent o.h.a. niet weten wat er op het programma staat of als er al iets op het programma staat dat het dan weer totaal anders kan lopen! En dit blijkt dan niet voor niets, omdat iets anders op het pad komt wat beter past, of een bepaalde plek op een heel ander moment of een andere manier zich aandient…passend bij het proces! 

Nu iets specifiek over de laatste spirituele reis naar de selenietgeode met als kernwoorden: Welkom, Aankomen,Toegang, Kenbaar……Niets en Iets…..
Wat een levensveranderende ervaring. Uniek om, al spiralend, 60 meter af te dalen in de aarde en dan zo’n kristallen wonder te zien en ontmoeten! 
Het wezen van de selenietgeode was zeker al op afstand te ervaren maar het directe huid op huid contact versterkte bij mij enorm de energetische uitwisseling van wezen tot wezen! 
Een ware wedergeboorte en thuiskomen, in co-creatie met het wezen van de geode, Cocky’s seleniet schedel Candaluna, de andere meegenomen kristallen schedels, de Spaanse gids en wij als deelnemers! 
De cirkel was rond en schoot in een nieuwe baan. Mijn oorspronkelijke kosmische wezen was ge(open)baard, nog nat als een ‘baby’ kwam ik de geode weer uit voor mijn gevoel.
Wij zijn niet zomaar de geode ingestapt maar hebben ons van te voren aangekondigd…we werden welkom geheten door het wezen van de selenietgeode. En de Spaanse gids bleek totaal ingetuned te zijn op onze aankomst. In haar droom waren wij al aangekondigd!  We kregen op alle mogelijke manieren echt toegang……..wezen in wezen maakte zich kenbaar.
Tijdens de reis maar ook nu ik thuis ben ervaar ik hoe ik makkelijker in het tijdloze Niets vertoef. Die verstilling vol zinderende potentie waaruit zomaar ‘floep’ weer Iets ontstaat!

13 september 2019
Bea Verzaal

keyboard_arrow_up