VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

quotation marksNAAM: A J de Ruiter

BERICHT: Ik ken Cocky al enige jaren en zij heeft mij eerder geholpen en ook nu weer mag ik met haar verder groeien.
Zij heeft een prachtige praktijk opgebouwd nu in Hoeven. Voor healing, zaalhuur en kristallen (Schedels) kan ik haar warm aanbevelen En dan ook nog de heel speciale spirituele reizen die zij OOK doet. Al met Al een getalenteerde vrouw die altijd geduldig luistert en het hart laat spreken.

quotation marksDe Kristallen Schedel Workshop was ongelofelijk interessant. Zo krachtig en puur. Ik kan nog niet precies onder woorden brengen wat er allemaal heeft plaatsgevonden, maar ik voel me zo gezien en jong. Wat een bijzondere dag was deze workshop. Ik kan het een ieder aanbevelen. Het was een geschenk aan mijzelf.

quotation marksDe gesprekken en je liefde volle begeleiding geven mij zoveel kracht. Dank je Cocky voor wie je bent en wat je doet.

quotation marksIk ben al enkele keren op de Kristallen Schedel workshops geweest, maar geen van hen zijn het zelfde. Cocky, dank je wel voor de verscheidenheid en liefde volle dag die je mij gegeven hebt. Het is bij jou echt Thuis Komen.

quotation marksJarenlang had ik last van schimmelinfectie en na enkele behandelingen is er bij mij heel veel aangeraakt. De inzichten op mijn vrouwelijke wond was heel verhelderend en schoonde letterlijk mijn trauma's en irritatie van de schimmelinfectie.

quotation marksDe healingen/readingen die ik van je ontvangen heb, hebben mij helderheid en rust gegeven. Dank voor de aandacht en inzichten die je mij hebt gegeven.

 

quotation marksDoor de drukte op mijn werk is het voor mij moeilijk om in mijn lijf te komen. Je aardingsavonden geven mij een grote ondersteuning bij mij zelf te komen.

quotation marksJe healingen zijn zo voelbaar voor mij. Elke keer als ik bij je ben geweest voel ik me lichter. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.

keyboard_arrow_up