Ben jij ook een groot liefhebber van bijzondere, avontuurlijke georganiseerde reizen met een spiritueel en mystiek tintje? 
Al vele jaren was dit de grote passie en missie van Cocky van Dam. Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot een professionele reisorganisatie waarbij Cocky je mee neemt naar de mooiste en betekenisvolste plekken die je kan bedenken.

De reizen zijn allemaal spiritueel en/of mystiek te noemen zonder zware religieuze ondertoon of zweverig te zijn. De reizen nodigen je uit om met een open oog en hart te kijken naar de een andere manier van leven en beleven en het bezoeken van bijzondere plekken met een spirituele en of mystieke uitstraling.
Elke reis is niet alleen een reis naar een prachtige plek op onze moeder aarde maar ook een reis naar binnen. Een spirituele reis naar jezelf, naar meer bewustwording, naar meer begrip.

Een nieuwe plek, cultuur of natuur is een prachtige manier om jezelf te confronteren met jezelf, hoe je in het leven staat en welk gedrag en gevoel hierbij hoort. Deze reizen nodigen je uit om jezelf en je functioneren eens vanuit een ander daglicht te bekijken en te spiegelen. Door uit je vertrouwde omgeving weg te zijn in een ander land en een andere manier van denken en voelen geeft het je ruimte voor zelfbewustzijn en zelfontwikkeling. Dit is voor ons de definitie van een spirituele reis.

Laat je verrassen door de bijzonder onderwerpen en locaties van deze reizen en laat Cocky je begeleiden op je reis met verhalen, informatie, channeling, coaching en counseling. 

 

N.O. Schotland en Isle of Lewis

26 mei t/m 6 juni 2020
Voldoende plek

Lees verder