Spirituele reis naar Brazilië/Abadiania

Datum flexibel !!

Vanaf prijs 1300, =

Deze reis gaat naar een wel zeer bijzondere plek in Brazilië, we reizen af naar Abadiania. In Abadiania heeft John of God, samen met vele collega's en entiteiten, meer dan 40 jaar een spiritueel centrum gehad. 

Deze Casa waar John of God vele jaren lang mensen heeft geholpen en genezen ligt op een grote kristal berg. JOG komt nu zelf niet meer op de Casa, maar dat doet niets af qua krachtplek.

Op deze reis zal de nadruk liggen op innerlijk reizen. Gedurende uw leven maakt u van alles mee waardoor de ene "rugzak" wat voller raakt dan de ander. Want niet ieder mens komt in een gespreid bedje terecht waar het leven ongeschonden aan hem/haar voorbij gaat. En mocht u nu in uw leven op het punt zijn aangekomen om deze "rugzak" te willen legen om meer zelf bestuur  te krijgen over uw eigen leven, dan is deze reis ECHT een aanrader om te gaan ondernemen.

Deze reis is een werkelijke innerlijke belevingsreis. Opschonen en leeg maken van uw "rugzak" krijgt alle aandacht en Abadiania is zo'n plek die dit innerlijk proces ondersteunt en waar dit heel gemakkelijk en moeiteloos kan plaatsvinden. Abadiania is een prachtige heilige plek midden in de natuur van Brazilië.

Spirituele reis naar Abadiania/Brazilië - A life changing experience journey

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

 

Een aantal reacties van klanten:

Bekijk alle reviews


THUISKOMEN KAN JE NIET BEDENKEN MAAR WEL VOELEN

 

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up