Spirituele reis naar Abadiania/Brazilië 

10 daagse reis van 2-6 t/m 11-6-2019

IMG 5441

10 daagse reis van Zondag 2 Juni t/m Dinsdag 11 Juni 2019

Deze reis gaat naar een zeer bijzondere plek in Abadiania te Brazilië. Deze plek is de Casa waar John of God vele jaren lang mensen heeft geholpen en genezen. De kracht van het licht is intens voelbaar op de Casa. Vandaar dat ik jullie deze reis niet wil onthouden. Het is een plek waar geen sluiers zijn en waar de energie van de energetische wereld zo Liefdevol is en waar Daar werkelijk Hier is. Mijn eerste reis naar de Casa was in 2017 en in 2018. Wat en hoe ik het heb beleefd staat in een apart artikel hieronder beschreven. Zelf is JOG fysiek er niet meer aanwezig en toch ontvangt men de interventies, helingen en genezingen. Door deze verandering is er ook een verandering ontstaan in het energetische veld. De energie is zachter, ontvangender en er is een diepe stilte waar te nemen. Hierdoor is een sterk samenwerkend krachtveld ontstaan. Dit prachtige samenwerkende energie veld is een EN EN beleving. De Aarding is heel sterk en de Lichttrilling is enorm hoog, hierdoor ontvangen je cellen een zeer intensieve opschoning. Je bewustzijn krijgt een enorme boost.

De kristalbedden en de helende waterval zijn een bijzondere ervaring en de currents zijn nog 2x per dag te bezoeken. Currents zijn diepe en intensieve meditaties die op de Casa plaatsvinden. Tijdens deze currents vinden bijzondere energetische opschoningen plaats. Natuurlijk kan je de gehele dag door aanwezig zijn op de Casa en mediteren, maar in de ochtend en in de middag kan de bezoeker deelnemen aan deze intensieve diepe groepsmeditatie afstemming.

Mocht je intresse hebben om mee te gaan naar deze mooie plek op Aarde, bel of mail mij eerst even. Daar ik er al meerdere malen geweest ben kan ik op basis van eigen ervaring, maar ook de vele jaren werk ervaring van begeleiden en van groepsreizen organiseren, jullie begeleiden en weg wijs maken zowel in de praktische zaken, maar ook in de persoonlijke aanrakingen gedurende de gehele reis. Als je mee gaat weet dat je gaat op eigen verantwoording. Eigen verantwoording op je gehele eigen belevingen en processen. Want dit zal natuurlijk door iedereen anders beleefd worden.

slaapplek

 

Weet dat de heling en de verbinding met de lichtwezens start vanaf het ogenblik dat jij hebt besloten om naar deze plek in Brazilië te gaan!

de tuin in de Casa    restaurantje bij de Casa     uitzicht bij de Casa

De begeleiding van deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Ze begeledit al jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Glastonbury, Frankrijk en Brazilië. Op elke spirituele reis stemt ze, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en individueel af en ieder ontvangt datgene wat voor  haar/hem bestemd is. Het zijn wonder-lijke reizen waar  heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan.
 

Praktische informatie 

 Data
 • Een reis van 10 dagen - van 2 Juni t/m 11 Juni 2019
Kosten
 • De kosten € 1300, = (excl. vliegticket*)
Inclusief
 • Taxi van het vliegveld Brasilia naar Abadiania en terug, bij minimaal 5 passagiers. De taxi rit duurt 1,5 uur.
 • Alle overnachtingen. Op basis van 2-persoonskamer op indeling. Je deelt de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht.
 • Ontbijt en diner;
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de helingsdagen door Cocky van Dam;
 • Begeleiding gedurende de gehele reis door Cocky van Dam;
 • Meditaties en groepsbegeleiding door Cocky van Dam;
 • Begeleiding naar de heilige waterval;
 • 1 kristalbed sessie (dit is een licht kristallen heling om je chakra’s te optimaliseren om zoveel mogelijk licht te kunnen ontvangen tijdens de helingen) 
 • 1 volledige Ayuvedische lichaamsmassage;
Exclusief
 • Reisverzekering
 • Vliegticket
 • Eten tijdens de vlucht dagen 
 • Alle lunchen
 • Zakgeld voor persoonlijke uitgaven
 • Alcoholische dranken
 • Excursie (bij voldoende geïnteresseerde) naar een prive natuurpark

De vlucht ​moet je wel zelf boeken​, maar ik kan je adviseren over de verschillende mogelijkheden. Misschien is het wel fijn om samen ​met de anderen ​te reizen en dan ​kan de taxi ​gedeeld worden.

Minimaal aantal deelnemers: 5
Maximaal aantal deelnemers: 10

De reis gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen.

Infodag:
Waarbij we (liefst) allemaal samen komen en alles in detail bespreken. Dit is echt nodig daar er heel veel informatie is die niet alleen via tekst overgebracht kan worden, maar ook om alvast de energie van deze bijzondere plek te versterken. De info dag is een belangrijke dag om de reis mee te beginnen.

De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 500,- /p.p. t.n.v. reis Abadiania 11 dagen

Bij het boeken/reserveren van de reis kun je kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. Je deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 250,=. Mocht je na het reserveren van je reis achteraf toch nog kiezen voor een éénpersoonskamer, dan kan het zijn dat de kosten hoger uitkomen dan de toeslag van € 250,=.

N.B. Als uiteindelijk blijkt dat we je, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

Klik hier om contact op te nemen.


Mijn eigen ervaring in de ontmoeting met John of God.

De eerste keer dat ik John of God zag was tijdens een uitzending van Oprah Winfrey in 2012. Deze uitzending kwam intens bij mij binnen. Niet zo zeer vanwege dat hij opereerde zonder verdoving, maar wat hij uitstraalde. Zijn blik, zijn aanwezigheid, de manier hoe hij was. Iets werd in mij aangeraakt wat lang bleef hangen. In het jaar 2016 was er een vriendin die me vertelde dat ze naar hem toe zou gaan. Ik zelf voelde wel een wens, maar nog geen Ja. Eind 2016 vond ik op internet een mogelijkheid om een weekend in Nederland bij te wonen om in contact te komen met de entiteiten die met John of God samen werkte.  Dat heb ik toen gedaan.

In het jaar 2017 werd ik weer uitgenodigd door mijn vriendin of ik in Maart mee wilde gaan naar John of God en zei toen volmondig 'Ja'. Zij gaf mij de contactpersoon die op dat moment een reis organiseerde naar John of God (www.ayam1.com van Katty Desquesnes). Het jaar daarop (2018) ben ik nogmaals met een reis van haar (Katty) mee geweest. 

De eerste keer was overweldigend. Er kwamen zoveel indrukken op mij af, de energie in de Casa de Dom Inacio, de protocollen op de Casa dagen, de heilige waterval, de omgeving en de plek waar we verbleven. 
Op de dagen dat John of God aanwezig is (elke woensdag, donderdag en vrijdag) komen er veel mensen. Dit moet allemaal in goede banen worden geleid. Al die mensen die op de Casa de Dom Inacio werken weten precies hoe en wat. Het is een goed gestroomlijnde beweging, maar als je daar voor het eerst bent is het een wirwar van waar moet ik zijn en hoe werkt het. Ook is iedereen op deze Casa-dagen in het wit gekleed. De energie ervaarde ik als zeer hoog dat nadenken mij niet echt meer lukte. Ik was blij dat ik het niet hoefde te onthouden hoe het allemaal werkte. Want er gebeurde zo veel met me. De tweede keer was niet minder indrukwekkend, maar toch anders. Ik kende de protocollen dat scheelde wel, maar de energie ging nog dieper en het was zo sterk. Nadat ik terug was in Nederland, duurde het nog enkele weken eer dat ik volledig bijgekomen was.

Wat ik graag nog als TIP wil meegeven is; volg je gevoel op wie of wat op jou resoneert om mee mee te gaan naar deze prachtige Heilige plek op aarde. De groep die zich samenstelt en de begeleider/ster spelen ook een rol op deze grote helende transformatie reis naar Abadinaia.

Zelf ben ik er nu enkele keren geweest en Juni van 2019 organiseer ik een reis naar Abadiania waar ik enorm veel zin in heb. Je bent Van Harte Welkom om met mij mee te gaan op 2 Juni t/m 11 Juni 2019.

Warme hartegroet,
Cocky